Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Selam ben meraklı1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Selam ben meraklı1

Selam arkadaşlar ben meraklı1 belki bir çoğunuz beni tanır artık burada aktif olmaya çalışıcağım ******* banlandım onlar kendileri kaybetti böyle değerli bir usta artık süpersat forumda !

saygılarımı sunuyorum...
    Konu tike® tarafından (16-06-2008 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başka yerde yaşadığınız problemler orda kalır.Forum ismini tekrar tekrar kullanmayınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldiniz supersatforuma.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SUPERSATFORUM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı meraklı1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaşlar ben meraklı1 belki bir çoğunuz beni tanır artık burada aktif olmaya çalışıcağım tur*** forumdan banlandım onlar kendileri kaybetti böyle değerli bir usta artık süpersat forumda !

saygılarımı sunuyorum...
    bilader sen bırak orayı burayı bu foruma devam et.birileri bir kraliyet kurmuş yada ülke gibi birşey kendilerini kral zannediyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Paşa78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilader sen bırak orayı burayı bu foruma devam et.birileri bir kraliyet kurmuş yada ülke gibi birşey kendilerini kral zannediyorlar
    onların adına türkçe yamalar ve paylaşımlar yapmıştım o yüzden banladılar beni bulsunlar artık türkçe yamalarımı artık sizin adınıza olacak herşeyim ben artık süpersat tayım !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı meraklı1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onların adına türkçe yamalar ve paylaşımlar yapmıştım o yüzden banladılar beni bulsunlar artık türkçe yamalarımı artık sizin adınıza olacak herşeyim ben artık süpersat tayım !!!
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldin meraklı, göster marifetlerini bakalım. Anlattığına göre seni burada çok tutacağız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoşgeldin meraklı, göster marifetlerini bakalım. Anlattığına göre seni burada çok tutacağız.
    teşekkürler hocam paylaşımlara başladım beni mod veya yetkili yapacağına banlıyo adamlar neyse inş. burda yetkili falan olabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aramıza hoşgeldin arkadaşım bol paylaşımlar
    diğer forum hakkında da yazma boşver onların kendi sorunu olmuş bitmiş sonuçta orada da iyi şeyler yaşanmıştır bunca zaman içinde hayırlısı artık geriye bakmaya lüzum yok ileriye bakalım
    tekrar hoşgeldin aramıza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hosgeldın meraklı.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri