Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Hıncal'dan Milliler yenilsin duası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hıncal'dan Milliler yenilsin duası

Hıncal'dan Milliler yenilsin duası

Hıncal Uluç, açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Uluç'un "o... çocukları" diye küfretmesine neden olan kişiler...

Hıncal Uluç'un bugünkü duası Hırvatistan karşısında kazanılacak zafere şimdiden kilitlenmiş milyonları kızdıracak. Ancak Uluç bu duayı etmekte haksız da sayılmaz.

Çekler karşısındaki muhteşem galibiyetin ardından yine olanlar oldu. Tam karşılaşma bitti, çılgınlar gibi sevineceğiz derken, mutluluğumuza yine gölde güştü. Kendini bilmez, üç beş maganda silahlarına davrandı ve ortalığı kana buladı.

Yaşananlara isyan bayrağını açan "milli magandalara" küfereden Uluç, bu konuda gerekli önlemlerin bir an evvel alınmasını gerektiğini söyleyerek "Sıkanlar bu Meclis'te.. Milletvekili, hatta bakan var, sıkan, sıkanı teşvik eden.. O zaman İmam cemaat hikâyesi.. O film adına geçen O. Çocuğunu kim durduracak" dedi.

Yazısında, atılan kurşunlardan birinin isibat ettiği küçük bir kızın hala komada olduğunu anlatan Uluç, yenilgi için bakın nasıl dua ediyor.

- (...)"İnanın fena halde böyle diyesim geliyor.. Hatta çıkıp duaya çağırasım geliyor, mahalleyi..

Bu kahrolası Allah'ın belaları yüzünden, hem de ulusça en ihtiyaç duyduğumuz günlerde zafere lanet edip, yenilgi dilenesim geliyor..

internethaber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Bu şekilde olacaksa hiç olmasın ZAFER,
    KAŞ YAPACAĞIZ DERKEN GÖZ ÇIKARMAK
    diye buna denir.Küçücük yavrunun günahı
    nedir ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3-5 maganda değil...Ben şirinevler-kocasinan tarafında oturuyorum.
    Sanki savaşa girmişiz gibi ardı ardına patlayan silahlar yüzünden ailemi pencereden uzaklaştırdım...
    Millet nereden buluyor silahı anlamıyorum. serbestmidir nedir?
    bencede böyle zafer olacaksa olmasın....
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

%100 haklı.. kim olmak ister o küçük kızın ailesinin yerinde. veya o kızın yerinde... ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef sevinmeyi bile beceremiyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hınçal Uluç ilk defa doğru konuşmuş sevinmesini bilmiyoruz.Ama bu sadece Milli maç için değil her olayımızda böyle.Bu sorunu şıp diye çözemiyeceğimize bıçak gibi kesemeyeceğimize göre ne yapalım şimdi yenilip elenelimmi şimdi.Ya Sizce.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle densiz şerefsiz insanlar, H.Uluc a hak verdiriyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri