REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: NextStar Super Plus 17.6.2008 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart NextStar Super Plus 17.6.2008 Yazılımları

Teknosa'da satılan Siyah kasa NextStar Super Plus serisi içindir. Diğer Gri seride kullanmayın!

Polsat Auto
    Showtime Auto

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustacım bazen yazılım yüklenildiğinde kanalların hepsi gidiyor.
    Yazılımı yüklemeden evvel yedekleme bölümünden yedekleme yapıyorum. şayet kanallar silinirse eski yazılım geri gelsin diye ama bir türlü gelmiyor. Ne yapabilirim bununla ilgili?
    Cihaz next 2000 cx süper plus usb li

yardımların için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımların üstündeki kırmızı yazıyı okudunuz inşallah.Bu yazılımlar Teknosa'da satılan Siyah kasa NextStar Super Plus serisi içindir. Diğer Gri seride kullanmayın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okudum okudum.ben genel olarak sordum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer cihazınıza en son 10.06 tarihli yazılımı yüklemişseniz bu yazılımla kanal listeniz silinmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihazım ye-2000 cx süper sulus 17.06.2008 yazılımı attım kanallar silindi ama hiç bir şifreli kanal açılmazken şimdi enazından polsatlar aut yapıyor. emeği geçenlere teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kucer Ben DÜn Yazılımı Grİ Kasaya YÜkledİm Tpsler GÜncellendİ Dİyor Lakİn Kanallar AÇılmıyor LÜtfen Yardımcı Olurmusun Yazılımdan Önce Tps GÜncelleme BaŞarısız Dİyordu Şİmdİ Tps GÜncellendİ Dİyor Ama Kanalları AÇmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de sadece freex delight açılıyor bir ara ***** plat. ve xxl göründü hemen gitti şimdi tps güncellemeye basınca 2 sn de güncelliyor ancak hiçbir değişme yok tps tekrar mı çöktü bilgisi olan var mı son durum nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılımlarda tps yoktur.Polsat'lar auto yapıyordu dün onlarda yapmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Farkları Ne

Kucer06 sayın arkadaşım ben 10 gün oluyor 2000cıs super pulls aldım ama aldığıma pişman etiniz her kafadan bir ses yani yok siyah kasa yok gri kasa derken kafayı oynatacam şimdi soruyorum aralarındaki farkı biri allah rızası için söyleseda anlasak ben cevap bekliyorum .saygılarımla....
    Konu emin.özer tarafından (22-06-2008 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri