Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Samanyolu, Prime-Time'da birinci oldu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Samanyolu, Prime-Time'da birinci oldu

Samanyolu, Prime-Time'da birinci oldu

Toplumun her kesiminin severek takip ettiği Samanyolu Televizyonu dün gecenin reyting birincisi oldu. Prime Time olarak adlandırılan zaman diliminde diğer kanalları geride bırakan Samanyolu Televizyonu'nun izlenme oranı 15.3 oldu. İşte diğer kanallar.

PRIME-TIME SIRALAMASI
    STV: 15.3
    KANAL D: 14.9
    SHOW TV: 13.9
    ATV: 12.9
    FOX: 9.9
    KANAL 1: 4.8
    STAR: 4.7
    KANAL 7: 3.3
    TRT1: 1.6
    FLASH: 1.2
    CINE5: 0.6
    DSC: 0.1

TÜMGÜN SIRALAMASI
    KANAL D: 14.2
    SHOW TV: 11.1
    ATV: 10.5
    FOX: 10.3
    STV: 7
    STAR: 6.7
    KANAL 1: 4.7
    KANAL 7: 4
    TRT1: 1.9
    CINE5: 1.7
    FLASH: 1.6
    DSC: 0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O dizi bence super stv çok hoşum agidiyor.sırlar dunyası hakkını helal et buyuk buluşma gibi dizileri tam bir ailem yapımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olur tabii tayyibin kanalı bu olsun okadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olur tabii tayyibin kanalı bu olsun okadar
    hahaha:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne diyim şimdi buna inanalımmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne diyim şimdi buna inanalımmı.
    bence inanma işin içinde tayyip oldumu bi düşüncen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende gülecektim ama ayıp olur dedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkansgrl samanyolu sayın tayip beyin kanalı olsaı eminim çoktan kapatılmıştı bundan kaygın olmasın serkansgrl bana başbakanın kanalı oldugunu kanıtını göstelirsen sevinirim arkadaşım bekliyom...

kucer06 bence bir tv reytinglerini veren bir siteye gir dogrumu degilmi göreceksindir konuyo gülebilirisin ama bence bu düşünceni konuyu küçük düşürelek yapmamalısın ve sen bir moderatorsum bence aç bir anket bakayım bu dizinin aldıgı oyla izlenme oranını göreceksindir kucer06 arkadaşım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkansgrl samanyolu sayın tayip beyin kanalı olsaı eminim çoktan kapatılmıştı bundan kaygın olmasın serkansgrl bana başbakanın kanalı oldugunu kanıtını göstelirsen sevinirim arkadaşım bekliyom...

kucer06 bence bir tv reytinglerini veren bir siteye gir dogrumu degilmi göreceksindir konuyo gülebilirisin ama bence bu düşünceni konuyu küçük düşürelek yapmamalısın ve sen bir moderatorsum bence aç bir anket bakayım bu dizinin aldıgı oyla izlenme oranını göreceksindir kucer06 arkadaşım....
    Olayları kişiselleştirme kişiye özel cevap yazma.Stv'nin kimin kanalı olduğu belli.Hangi kanalın ne reyting aldığını çok iyi biliyorum.Kimsenin bana göstermesine gerek yok.Eğer açtığın konulara yapılan yorumları kaldıramıyacaksan konu açma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olayları kişiselleştirme kişiye özel cevap yazma.Stv'nin kimin kanalı olduğu belli.Hangi kanalın ne reyting aldığını çok iyi biliyorum.Kimsenin bana göstermesine gerek yok.Eğer açtığın konulara yapılan yorumları kaldıramıyacaksan konu açma.
    benim sana gösterdigim bir şey yok sadece bilgilendirme amaçlı açtım bu konuyu inanmıya bilirsin.....dedigim gibi aç bir anket bakalım hangi kanal ne kadar izleniyo diye.....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri