REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Samanyolu, Prime-Time'da birinci oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirenler ortalarda yok herhalde samanyolu tv izliyorlardır,hemde primetime da bak sen şu işe!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaliteli programlar yaptığı sürece bütün kanallar prime time da birincilik alabilirler !!
    neden atv show veya kanal d birinci olunca normal karşılanıyor da samanyolu ya da kanal 7 prime time da birinciilik alınca şüphe ile karşılanıyor anlamıyorum sonuçta orada bir program hazırlanıyor ve bir çok insan onu izleyerek değer veriyor demekki olay bu
    teşekkürler arkadaşım bilgilendirme için
    umuter arkadaşım çok dogru söyledin her kanal prime time da birinci oluyorda samayolumu olmuyo anlamış degilim showtv kanal d ve atv analog yani anten yayında çekmedigi yerde samanyolu çekiyo.....tabi arkadaşlar batıya bakıp konuşuyollar........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olayları kişiselleştirme kişiye özel cevap yazma.Stv'nin kimin kanalı olduğu belli.Hangi kanalın ne reyting aldığını çok iyi biliyorum.Kimsenin bana göstermesine gerek yok.Eğer açtığın konulara yapılan yorumları kaldıramıyacaksan konu açma.
    benim sana gösterdigim bir şey yok sadece bilgilendirme amaçlı açtım bu konuyu inanmıya bilirsin.....dedigim gibi aç bir anket bakalım hangi kanal ne kadar izleniyo diye.....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

gözün aydın y.....z kardeşim o programlarda yaptığın herşeyin cezasını dünyada çekiyorsun.ozaman sorarlar adama cennete cehenneme kim gidecek.biraz allahın verdiği b eyinle düşünün.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler abuk sabuk cevaplar ve hakaretler gelmeye başladı konuda ne alakası var???!!!sadece konu ile ilgili yorum yapacaklar varsa yapsın yoksa kimse kimsenin beyniyle orasıyla burasıyla uğraşmasın!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olur tabii tayyibin kanalı bu olsun okadar
    hahaha:46:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri