inşallah inancımızla ve dualarımızla oluruz.
Evet
Hayır
inşallah inancımızla ve dualarımızla oluruz.
Favorim olan hollandanın akşam rusyaya elendiğini görünce Türkiyenin de en az kalan 3 takım kadar şansı olduğu düşüncesindeyim, inşallah şansıda yardım eder şampiyon olur.
almanları gectıgımız takdırde bence ruslarla karsılasırız o zamanda cezalar bıter turkıye sampıyon olur.:45:
evet olur inaclı oynarsalar başarırlar ....Allah yar ve yardımcıları olsun.....ben TÜRKİYE.....ŞAMPİYON......diyorum vede olacakdır.....saygılarımla.......![]()
![]()
Hep zor dedik bugüne kadar ama inanç ve azmin karşısında hiçbir zorluk dayanamıyor.Şimdi herkes bize zor rakip diyor.Bizim ne zaman ne yapacağımız belli olmuyor,bir kere şampiyonluğu taktık kafamıza tutabilene helal olsun![]()
Ahmet çakarın dediği gibi kader ağlarını bizim için ördü bu kadar şanslı olduktan sonra inşallah devamını getiririz.
![]()
![]()
:45:
bu gece inşallah sevinçli haber ile hepimiz sokaklara dökülürüz ama sevinirken silahlara yer vermeyelim çünkü birinin sevinci başka birinin acısı olmasın arkadaşlar silahla kutlama yapılmaz asla
şok olma sırası almanlarda süprizimiz var panzerleri osmanlı tokadı geliyor
ben hayır dedim. bir çok eksik var takımda...as adamlardan bazısı yok...
Elbette olmasını isterim ama zor...3 te 3 son dakka gölleri ile sevindik. İnşallah 4 te 4 olur...yine son dakikada çeviririz. avrupa son anlarda atılan gollerden dolayı şaşkına döndü...
ve bence son dakika gölleri ile daha bir zevkli oluyor...
selametle
Malesef Milli takımımız kupadan elendi.Bu yüzden anketimiz kapanmıştır.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri