inþallah inancýmýzla ve dualarýmýzla oluruz.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
inþallah inancýmýzla ve dualarýmýzla oluruz.
Favorim olan hollandanın akşam rusyaya elendiğini görünce Türkiyenin de en az kalan 3 takım kadar şansı olduğu düşüncesindeyim, inşallah şansıda yardım eder şampiyon olur.
almanlarý gectýgýmýz takdýrde bence ruslarla karsýlasýrýz o zamanda cezalar býter turkýye sampýyon olur.:45:
evet olur inaclý oynarsalar baþarýrlar ....Allah yar ve yardýmcýlarý olsun.....ben TÜRKÝYE.....ÞAMPÝYON......diyorum vede olacakdýr.....saygýlarýmla.......![]()
![]()
Hep zor dedik bugüne kadar ama inanç ve azmin karşısında hiçbir zorluk dayanamıyor.Şimdi herkes bize zor rakip diyor.Bizim ne zaman ne yapacağımız belli olmuyor,bir kere şampiyonluğu taktık kafamıza tutabilene helal olsun![]()
Ahmet çakarın dediği gibi kader ağlarını bizim için ördü bu kadar şanslı olduktan sonra inşallah devamını getiririz.
![]()
![]()
:45:
bu gece inşallah sevinçli haber ile hepimiz sokaklara dökülürüz ama sevinirken silahlara yer vermeyelim çünkü birinin sevinci başka birinin acısı olmasın arkadaşlar silahla kutlama yapılmaz asla
þok olma sýrasý almanlarda süprizimiz var panzerleri osmanlý tokadý geliyor
ben hayýr dedim. bir çok eksik var takýmda...as adamlardan bazýsý yok...
Elbette olmasýný isterim ama zor...3 te 3 son dakka gölleri ile sevindik. Ýnþallah 4 te 4 olur...yine son dakikada çeviririz. avrupa son anlarda atýlan gollerden dolayý þaþkýna döndü...
ve bence son dakika gölleri ile daha bir zevkli oluyor...
selametle
Malesef Milli takımımız kupadan elendi.Bu yüzden anketimiz kapanmıştır.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri