umarım ve dilerimki biz olamadık bizden sora ruslar haketti inşallah
rusya şampiyon olur bu benim görüşüm
umarım ve dilerimki biz olamadık bizden sora ruslar haketti inşallah
rusya şampiyon olur bu benim görüşüm
Konu f47xfenerli tarafından (26-06-2008 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.
Helal olsun hepsinide,yürekten kutluyor alınlarından öpüyorum.Berbat maç yöneten hakemlerede lanet okuyorum...
Umutlarımız tamamen yıkıldı son dakika golu ile malesef sağlık olsun diyelim..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
son dk gollerinin yaradıcısı almanlara dişimiz geçmedi ah be yav
rüştü artık jübile yapmalı....zaten iyi bi kaleci olmadığını hep iddia ettim...beşiktaşa transferinede hep karşı çıktım...bugünkü sonucun baş mimarı kendisidir...diğer yandan bi nevi istiklal harbi gibi geçen turnuvada epey sakat verdik...nerdeyse sahaya 11 futbolcu çıkAramayacaktık....önemli olan turnuvaya ve turnuva tarihine damga vurmamızdı ve bunu başardık...en önemlisi buydu...tebrikler...
biz bu maçı alırdık ama almanlar bize şerefsizlik yaptılar hep tuttular bide hakemin onları tutması bizi fena kızdırdı ! ama bizden çok şey öğrendiler nasıl futbol oynadımızı !
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. BUNU BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLDUK...
Hakem acaba dün gece huzurlu uyumuşmudur.yapmadığımız faullere faul verdi. bize yapılanları hiç görmedi bile.
herşeye rağmen bu anları yaşamak bile bizi gururlandırıyor.
TEŞEKKÜRLER MİLLİ TAKIM. TEŞEKKÜRLER FATİH TERİM...
Bizi avrupa gururlandirdilar helal olsun çocukalara, sereflendirdiler bizim bayramizi, bir kere daha candan kutluyorum. Daha iyi gunler bekliyor bizim takimizi çok çok zafer gelecek umarim amma sabir gerekiyor. Avrupada butun takimlar bundan sonra bizim takimimizi hafife mutlaka alamaz. Dun Almanlar bile korktuklari nasil belliydiki defans orta sahayi hiç geçmedi en son bir atak defans oyuncusu ile yapti ve mahlesef ozaman atabildiler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri