REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kaon Sunny S.x on tv Gold_Diamond-Inxtc tv Soft Cam

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Horbird 11411/27500/H(yatay)
    ok ustam sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam aynen denedım sonuc faıl yazıyo cıhazda....yukleme çıkıo ekranda fakat ılerlemıyor..fx cw ye ellede denedım yok açmıyor.başka bı deneyebılcem bşy varmı acaba..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Keşke burada olsanda bir de ben görsem nasıl yaptığını.Kablonun sağlam olduğunu kontrol et imkanın varsa başka bir kablo ile dene rs 232 kablon com 1'de olsun.Aynı zamanda el ile doğru girmişsen cihazın sistem bilgisinden kanal kilitinin açık olmasına dikkat et.Kablonu birde ters çevir öyle dene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam çok saol ılgın ve alakandan dolayı hepsını denedım ama açmıyor yınede çok saol...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler 1 numarasınız yineeee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çanakkaleli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam çok saol ılgın ve alakandan dolayı hepsını denedım ama açmıyor yınede çok saol...
    Cihazın sistem bilgilerini yazarsan daha kolay yardımcı oluruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaşlar çok acemiyim Stream menü yüklü cihazımda bu Horbird 11411/27500/H(yatay) bunu nereye girmem gerekiyor?Birde bu ***leri nereye gireceğimide yazarsanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lion5454 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaşlar çok acemiyim Stream menü yüklü cihazımda bu Horbird 11411/27500/H(yatay) bunu nereye girmem gerekiyor?Birde bu ***leri nereye gireceğimide yazarsanız sevinirim.
    Arkadaşım o 11411/27500/H bu açılan kanalların frekansı k£yler ise birici mesajda nereye girileceğini yazdım.

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri