eski bir konu, dolaşırken rast geldi. bişeyler yazayım dedim...
arkadaşlar bende migren var.tuttuğu zaman dünya ile ilişkim kesiliyor neredeyse... bu hastalığa düçar olanlar bilir.
ev 4 katta. merdivenleri zor çıkıyorum. zonklamaktan ne yürüyebiliyorum nede iş yapabiliyorum. araç bile kullanamıyorum. her sarsıntı mahvediyor. ayrıca ışıkta çok rahatsız ediyor...hasılı bundan dolayı hastaneye bir kaç kez gitmeme rağmen sonuç alamadım.
uzun zamandır istanbulda bu işi (hacamatı) yapabilecek ehil birini aradım. derken kayınçom karagümrükte birini söyledi. kendi gitmiş, banada söyledi.
4 ay önce ramazan ayında bir baş ağrısı başladı. ama bitmek bilmiyor...ramazanın son haftasına geldik hala geçmiyor. ufaklık doğdu. hastanedeyim artık baş ağrısından kıvranırken gittim karagümrüğe. adam kafanın arkasını jiletle güzel bir kazıdı. sonra kavanozla çekti. hiç acımadı. sadece vakum yaparken biraz acıma oldu. zaten adamda sormuştu acırsa söyle havasını azaltalım diye. o kadar.
iş bittikten sonra kana baktım, şaşırdım. muhallebi gibi akışkan olmayan bişey. hemde kop koyu bir kan. ...
gelelim hastalığa; bir rahatladım arkadaş, olmaz böyle bişey... kafanın ağrısı o anda geçti. 1 ayda 2 kez ağrı tuttu ama hafiften. hemen geçti. hele ramazan bayramını çok rahat geçirdim. aradan geçti 4 ay. şimdilerde gene başladı etkilemeye...yine gideceğim...
şayet merak eden varsa tavsiye ederim...hele migreni olanlara kesinlikle...
selametle...

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri