SBS cevaplarý için týklayýn!
Ýlk kez yapýlan Seviye Belirleme Sýnavý bitti. 6. sýnýflar ter döktü. Sýnavda sorulan sorularý ve cevaplarý ise belli oldu. Ýþte onlar;
Ýlköðretim 6. sýnýf öðrencileri için düzenlenen ve 991 bin adayýn katýldýðý ilk Seviye Belirleme Sýnavý (SBS) sona erdi. Sýnav sonuçlarý 31 Temmuzda açýklanacak.
SORULAR ÝÇÝN TIKLAYIN!
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Seviye Belirleme Sýnavý (SBS), Türkiye genelinde sorunsuz tamamlandý. Sýnav, toplam 544 merkezde toplam 6 bin 771 binada, 114 bin 692 salonda gerçekleþtirildi.
CEVAP ANAHTARI ÝÇÝN TIKLAYIN!
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Sýnav saat 10.00’da baþladý ve 90 dakika sürdü. Adaylara Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler (Sosyal Bilgiler, Ýnkýlap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi), Yabancý Dil (Ýngilizce, Almanca, Fransýzca, Ýtalyanca) alanýndan 80 soru yöneltildi.
7. SINIFLARIN SINAVI YARIN
Ýlköðretim 7. sýnýf öðrencilerinin gireceði SBS ise yarýn saat 10.00’da yapýlacak. Bu öðrenciler yine ayný soru alanlarýndan, 90 soruyu 100 dakikada yanýtlayacak.
Sýnava, ilköðretim 7. sýnýf öðrencilerinden 514 bin 889 erkek, 475 bin 885 kýz aday olmak üzere toplam 990 bin 774 aday katýlacak. Sýnav sonuçlarý 31 Temmuzda açýklanacak.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri