Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: sizin tavsiyeniz ne olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sizin tavsiyeniz ne olur.

arkadaşlar siemens marka 2 kapılı 480 lt no-frost buzdolabı almayı düşünüyorum.bu markayı kullanıpta tavsiye eden ve ya etmeyen,yada başka marka(vestel-beko v.s)öneren veya asla şunu alma diyen arkadaşların önerisine ihtiyacım var.paylaşım yaparsanız sevinirim.
    saygı ve sevgilerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siemens çok kaliteli alman malı tabiki tavsiye ederim ama marka olarak tavsiye ederim hiç kullanmadım bilmiyorum ama bende ankestreleri var yani fırın falan var ben memnunum benim buzdolabım beko ondan daha çok memnunum çünkü parça sorunu pek olmuyor ama siemenste bunu yaşayabilirsin
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buzdolabı alacaksan arçelik(beeko) veya vestel al.yedek parça problemi ve servis desteği olur.bunları düşün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arçelik 5195 modeli çok mükkemel tavsiye ederim veya 5194 modeli sbs almayin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün biraz mağazaları gezdim.kafam iyice karıştı.seçeneklerimin arasına birde samsung girdi.vestel in şu an kampanyada olan (buzdolabı+çam.mak.+fırın)buzdolabıda hoşuma gittti ama vestelde problem yaşarsın diyenler olduğundan biraz uzak kaldım.arç.beko da dünya para istiyorlar.samsungda beko yu 10 defa katlayacak dolap bile 750 ytl daha ucuz.ama hiç kullanana rastlamadığım için yorum alamadım.
    yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara canıgönülden teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri