REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Vestel cw-3001 zap cı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Vestel cw-3001 zap cı

Merhaba saygı değer arkadaşlar sizden iii olmasın şimdi bana çok değerli bir müşterim cw-3001 zap cı cihaz getirdi euro 2008 maçlar nedeniyle ve ben o cihaza daha önce müdahale yapmıştım cihazı ahpro menüye çevirip gerekli olan işlemleri yapmıştım yanlız şimdi en son euro 2008 maçlar nedeniyle bana geri geldiyi için euro2008 yazılımını atmaya çalıştım ama bir türlü pc ile bağlantı sağlayamadım zira müşterimde benden 20km uzaklıkta oturuyor acele işi var diye cihaza ş if re kodunu manuel yazdım umarım sorun olmaz ve açar arkadaşlar ş if re kodunu elimle yazdım diye açacakmı acaba zira daha önce maç esnasında denemediyim için bilmiyorum ve asıl sorun şu bilir kişi şu cw-3001 zap cı cihazın rs 232 pc kablo bağlantılarını yazarsa çok makbule geçecektir forumda cw-3001 zap cı rs232 kablo bağlantısıyla ilgili pek bişi bulmadım pc ile cihazdaki 5 sıralı rs232 bağlantı nomaralarını yazarsanız çok makbule geçecektir en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bunun hususunda biraz bilgi topladım ve şu neticeye ulaştım....2-3-5 kullanılacaknumaraları belli zatenrs 232 de karşılık gelen uçları bağlarsanız olur.Yükleme talimatı 840 ile aynıAcaba rs 232 kablo bağlantısı 2-33-25-5'mi demek istedi arkadaşımız peki cihazda hangi pinin nosunu nasıl bilecez yazıyormu yoksa nasıl olacak.....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu konuda kimse bişi yazmamış ama, aliharbiye sana soryım ahpro menüye kendin mi çevirdin ? yani servise götürmeden bilgisayardan rs232-usb kabloyla yazılım yüklenebiliyor mu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12345 sırasıyla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi olsun diye yazıyorum tarihi geçmiş konu ama tarafı tuner olacak şekilde bağlayınız

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrik ediyorum bu kadarı pes

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri