Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: yazýlým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 redline yazýlým

selam ustalar redline ne olacak boyle ne absat ne polsat açýk ben redline kötülemek amaçla yazmýyorum allah rahasý olsun çok ekmek yedim redline den ama kendini bir türlü düzeltemedi ama redline bizi yolda býrakmýcana inanýyorum ve next ve botec gibi güncellemeyi kesip ortadan kaybolmaz ubarým
    Konu optik burak tarafýndan (27-08-2008 Saat 05:05 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ekleme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kardeþ sen ciddimisin bu yazdýklarýnda! POLSAT, ABSAT ve TPS'ler günlenerek izleniyor. Ben izliyorum. Þu an bende yukarýda yazdýðým paketler açýk. Biraz önce kapatýp geldim içerden. Sen nasýl izleyemiyorsun hayret. TPS'leri hergün güncellemen gerekiyor. Bu paketin þifreleri günlük olarak toptan geldiði için hergün güncellenmesi gerekiyor. Bilgilerinize.
    Saygýlar.

NOT: Kardeþ sen sakýn þifreler bölmünü kapalý unutmayasýn. Hani kumandadan beyaz tuþa basýp üç 000(sýfýr)'ý tuþluyoruz ya; bu iþlemi yaptýn mý?
    Konu emmi tarafýndan (27-08-2008 Saat 05:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta rl-10csx açmýyor francý5 uhusai

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok usta emu aktif

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kardeþ bende az önce açýktý. Bendeki alýcýda CSX100. Bazen biraz uzun beklemek gerekebilir. Senin yazýn üzerine þimdi içeri gidip baktým açýk kardeþ. Hemde beklemeden açýldý. Bende de sadece ANÝMAL PLANET ara sýra takýlýyor ama açýlýyor sonunda. Tekrar bir TPS güncellemesi yaptýr bakalým açýlacak mý?
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (27-08-2008 Saat 05:17 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta bugün müþterinin ***leri güncelledim ana yazýlýmda yükledim açmadý saat1 gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta bir de þunu farkettim cihazý kapatým açýnca kumandaya dokunmadan güncell yapmaya baþlýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kardeþ Uþuva kanalýnýn yanýna polsat kanallarýndan birini koy. Örneðin dicverylerden birini. Bunlar üzerinde bekleyerek gezin. Veya ***** Platinuim kanalýnýn yanýna XXL kanalýný koy. önce XXl kanalýnýn üzerinden bu kanala geçtiðinde daha rahat açýlýyor. Sanýrým ABSAT daha kolay çözülüyor. Evet alýcý durmadan güncelleme yapýyor. Bunu þifreli bir kanalýn üzerindeyken PAGE tuþuna bas. Çýkan þifre tablosundaki deðerlerin durmadan deðiþtini göreceksin. Bilgilerinize.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (27-08-2008 Saat 05:25 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekurler usta allah rahasý olsun bilgi için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Biþey deðil kardeþ, yardýmcý olabildiysem menmun olurum. Ýyi sabahlar.
    Saygýlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri