REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Hamile Kalınan aya Göre Cinsiyet Tespiti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 Hamile Kalınan aya Göre Cinsiyet Tespiti

Arkadaşlar Ekteki Belge Ben de Yıllar öncesinden bu yana vardı. gerçekten de bir zamanlar 900 lü telefon hatlarından bu tabloya göre cevap verildiğide düşünülürse Özellikle bebek bekleyenlere lazım olabilir diye düşündüm. Benim denediğim sayısız kişide şaşmadı. sadece bir kere yanıldı. Excel dosyası olarak hazırladım. Bilgisayarınıza indirip kullandığınızda ilgili yaş ve ilgili hamile kalınan ay üzerinin kesiştiği yere gittiğinizde Kız Yada Erkek olduğunu öğrenebileceksiniz.

Bu Tablo Çinli Bilginler tarafından 900 yıl önce geliştirilmiştir. Ben sadece XLS dosyası olarak düzenledim. Her şeyin en doğrusunu Allah bilir. Ama merak edip bakacak olanlar Yaşı dikkatli hesaplasınlar.

Mesela Kadın 1980 Kasım doğumlu ve 2008 Haziranda Hamile kaldı...
    1980 yılından 1981 kasım ayına dek 1 yaşının içindeydi Demekki 2008 Haziran Ayının içinde 28 Yaşının içinde... Bu durumda Üstten 28 Soldan Haziranın Kesiştiği karede sonucu görürsünüz...

Kimi Durumlarda Hamile Kalınan Ayda Ay halinin günü ay sonlarına geldiyse bir sonraki ayda gözönüne alınması gerekebilir.

Umarım sizin için ilginç ve eğlenceli olur

Download : (Excel Belgesidir)
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginç bir paylaşım olmuş denemek isteyenler için ideal bi şey teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkur ederim zaten forum sitemizde seviyeli bir çok konu var... ben sadece değişik bir yöne dikkat çekmek istedim. Yeni baba oldum ve bu çizelge benim içinde doğru söyledi paylaşmak istedim ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bak heyecanlandım şimdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri