Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Halk otobüsünde sapık var!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Halk otobüsünde sapık var!

Halk otobüsünde sapık var!

Üç çocuklu bir ilköğretim okulunun müdür yardımcısı, güpegündüz genç bir kızı taciz etti. Öğretmenin savunması ise pes dedirtti!
    Ankara'da güpegündüz bir halk otobüsü içerisinde, onlarca insanın bulunduğu bir ortamda genç bir kız "taciz" edildi. Tacizci öğretmenin kendini savunduğu cümleler ise herkese pes dedirtti!

Tacizci de evli ve üç çocuklu bir ilköğretim okulunun müdür yardımcısı çıktı. Görevli savcıya bile "pes artık" dedirten olay nedeniyle şikayetçi olan genç kız ifadesinde şöyle dedi:

"Otobüs seyir halindeyken, arkamda duran bir şahsın kalçama eliyle değdiğini hissettim. Emin olmadığımdan, biraz yana geçerek, yerimi değiştirdim. Ancak bir süre sonra, aynı şahıs ikinci kez eliyle tekrar kalçama dokundu. Elini kalçamdan aşağı doğru indirerek, bacaklarımın arasına soktu ve sıktı. Bunun üzerine ‘Ne yapıyorsun, terbiyesiz' diye bağırdım." Genç kızın şikayeti üzerine, Cebeci Polis Karakolu'nca gözaltına alınan N.K. ise, hakkındaki iddiayı reddetti.

İfadesinde "Elimde bir poşet ile el çantam vardı. Bir süre sonra bu bayan bana bağırdı ve taciz ettiğimi söyledi. Ben bayana el sürmedim. İnenlere yol vermek istediğimde, poşet değmiş olabilir" diyen N.K., ne savcıyı ne de hakimi inandırdı.

Mahkeme, N.K'yi 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası öngören TCK'nın 102. Maddesi (Cinsel saldırı) uyarınca tutuklayarak cezaevine gönderdi.

internethaber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğruysa yazıklar olsun. öğretmen bide...
    (Acaba bir imam olsa idi bazı arkadaşlar ne yazarlardı?)
    (Ben yazmayacağım...imamda bizim, öğretmende.doğru ise cezasını çeksin...)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya işte olacağı buydu diyenlerde olabilir. Şu zamanda hoca da olsa öğretmende olsa o tıklım tıklım otobüslerde bir çok elini nerede zaptetsin. belki kızcağız bakarsın bir anda meşhur olmak istemiştir. Veya tacizcinin azgın imamlardan birisi olabileceğini tahmin etmiştir. Neyse müdürümüz kazaya kurban gitmiş. Ne var yani kız o eli poşet zannetseydi bu kadar aşka ve heyecana kapılrmıydı. Belki duygularına gem vuramamıştır. Belkide zoruna ulaşamaıştır. Benimkisi tahmin ve yorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O bazı arkadaşlar ben oluyorum galiba. ben lafımı babamda olsa çekmem hemşerim. Değil öğretmen. Bizleri başkalarıyla sakın karıştırmayın. Bizler bizim suçlumuz iyidir diyenlerden değiliz kardeşim. Böyle şerefsizler, mahkemede yargılanıp cezasını aldıktan sonra, elinden kaçırıyormuş gibi yapıp ensesinden basacaksın kurşunu ki ibreti alem için. Bu yolda yürümek isteyenlerde yüzbin defa düşünsünler durumlarının ne olacağını. Bilmem uzun söze gerek var mı sayın bazı arkadaşlar?
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (23-06-2008 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O bazı arkadaşlar ben oluyorum galiba. ben lafımı babamda olsa çekmem hemşerim. Değil öğretmen. Bizleri başkalarıyla sakın karıştırmayın. Bizler bizim suçlumuz iyidir diyenlerden değiliz kardeşim. Böyle şerefsizler, mahkemede yargılanıp cezasını aldıktan sonra, elinden kaçırıyormuş gibi yapıp ensesinden basacaksın kurşunu ki ibreti alem için. Bu yolda yürümek isteyenlerde yüzbin defa düşünsünler durumlarının ne olacağını. Bilmem uzun söze gerek var mı sayın bazı arkadaşlar?
    Saygılar.
    Madem düşüncelerin bunlar neden üzerine alındın? ben bazı arkadaşlar dedim.böyle düşünenler bazı arkadaşlar grubuna girmez.
    Forumda çok gördüm sapık birinin kızların bacaklarına sıktığı asit den dolayı tüm müslümanları hedef aldığını...
    Yamyamların genç kızı taşla öldürüp "işte müslümanlar" diye hedef gösterildiğini vs...unutulmuyor vesselam...
    ama ben yapmam...imamıda yapsa çekecek cezasını..öğretmende yapsa oda...
    selametle...
    Bunları polemik için yazmadım....tespit olsun diye....böyle böyle olmuştu. ama ben yazmıyorum demek için....uzatmayalım meseleyi....yada siz bilirsiniz...
    selametle kalın...saygı bizden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hatırlıyorum o tartışmayı kardeş. Ama malesef yine bazı güya dini bütün arkadaşlar o sapığı savunmuşlardı hatırlarsanız. Yani bizim suçlu iyidir ayaklarıyla. Beni çileden çıkaranda bu tür ikiyüzlü davranışlardır. Suçlu çakalın hemde yüz kızartıcı; şucusu bucusu olur mu Allah aşkına? Tıpkı geçen yıllardaki iktidarların hırsızlıklarına benle beraber sövenlere şimdi bakıyorumda bugünkü iktidarın hırsızlıklarına seslerini çıkarmıyorlar.
    Bu insanlığa ne de adamlığa sığar. Sığsa sığsa çanak yalayıcılığna sığar. Böyle ikiyüzlülükler. Temel sorunda bu ya! Kim üstüne alınırsa alınsın; millet işi gücü riyakarlığa bindirmiş vesselam. Gerisi laf-ı güzaf.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hatırlıyorum o tartışmayı kardeş. Ama malesef yine bazı güya dini bütün arkadaşlar o sapığı savunmuşlardı hatırlarsanız. Yani bizim suçlu iyidir ayaklarıyla. Beni çileden çıkaranda bu tür ikiyüzlü davranışlardır. Suçlu çakalın hemde yüz kızartıcı; şucusu bucusu olur mu Allah aşkına? Tıpkı geçen yıllardaki iktidarların hırsızlıklarına benle beraber sövenlere şimdi bakıyorumda bugünkü iktidarın hırsızlıklarına seslerini çıkarmıyorlar.
    Bu insanlığa ne de adamlığa sığar. Sığsa sığsa çanak yalayıcılığna sığar. Böyle ikiyüzlülükler. Temel sorunda bu ya! Kim üstüne alınırsa alınsın; millet işi gücü riyakarlığa bindirmiş vesselam. Gerisi laf-ı güzaf.
    Saygılar.
    Hayret...şaşkınlık içindeyim...acaba diye diye yavaş yavaş okudum mesajını...
    Hakaret etmediğine çok şaşırdığım...pek tarzın değildir bu tür yazılar... selametle...saygı bizden :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri