Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Halk otobüsünde sapýk var!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Halk otobüsünde sapýk var!

Halk otobüsünde sapýk var!

Üç çocuklu bir ilköðretim okulunun müdür yardýmcýsý, güpegündüz genç bir kýzý taciz etti. Öðretmenin savunmasý ise pes dedirtti!
    Ankara'da güpegündüz bir halk otobüsü içerisinde, onlarca insanýn bulunduðu bir ortamda genç bir kýz "taciz" edildi. Tacizci öðretmenin kendini savunduðu cümleler ise herkese pes dedirtti!

Tacizci de evli ve üç çocuklu bir ilköðretim okulunun müdür yardýmcýsý çýktý. Görevli savcýya bile "pes artýk" dedirten olay nedeniyle þikayetçi olan genç kýz ifadesinde þöyle dedi:

"Otobüs seyir halindeyken, arkamda duran bir þahsýn kalçama eliyle deðdiðini hissettim. Emin olmadýðýmdan, biraz yana geçerek, yerimi deðiþtirdim. Ancak bir süre sonra, ayný þahýs ikinci kez eliyle tekrar kalçama dokundu. Elini kalçamdan aþaðý doðru indirerek, bacaklarýmýn arasýna soktu ve sýktý. Bunun üzerine ‘Ne yapýyorsun, terbiyesiz' diye baðýrdým." Genç kýzýn þikayeti üzerine, Cebeci Polis Karakolu'nca gözaltýna alýnan N.K. ise, hakkýndaki iddiayý reddetti.

Ýfadesinde "Elimde bir poþet ile el çantam vardý. Bir süre sonra bu bayan bana baðýrdý ve taciz ettiðimi söyledi. Ben bayana el sürmedim. Ýnenlere yol vermek istediðimde, poþet deðmiþ olabilir" diyen N.K., ne savcýyý ne de hakimi inandýrdý.

Mahkeme, N.K'yi 2 yýldan 7 yýla kadar hapis cezasý öngören TCK'nýn 102. Maddesi (Cinsel saldýrý) uyarýnca tutuklayarak cezaevine gönderdi.

internethaber

Kullanýcý Bilgi Menüsü

doğruysa yazıklar olsun. öğretmen bide...
    (Acaba bir imam olsa idi bazı arkadaşlar ne yazarlardı?)
    (Ben yazmayacağım...imamda bizim, öğretmende.doğru ise cezasını çeksin...)
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ya işte olacağı buydu diyenlerde olabilir. Şu zamanda hoca da olsa öğretmende olsa o tıklım tıklım otobüslerde bir çok elini nerede zaptetsin. belki kızcağız bakarsın bir anda meşhur olmak istemiştir. Veya tacizcinin azgın imamlardan birisi olabileceğini tahmin etmiştir. Neyse müdürümüz kazaya kurban gitmiş. Ne var yani kız o eli poşet zannetseydi bu kadar aşka ve heyecana kapılrmıydı. Belki duygularına gem vuramamıştır. Belkide zoruna ulaşamaıştır. Benimkisi tahmin ve yorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

O bazı arkadaşlar ben oluyorum galiba. ben lafımı babamda olsa çekmem hemşerim. Değil öğretmen. Bizleri başkalarıyla sakın karıştırmayın. Bizler bizim suçlumuz iyidir diyenlerden değiliz kardeşim. Böyle şerefsizler, mahkemede yargılanıp cezasını aldıktan sonra, elinden kaçırıyormuş gibi yapıp ensesinden basacaksın kurşunu ki ibreti alem için. Bu yolda yürümek isteyenlerde yüzbin defa düşünsünler durumlarının ne olacağını. Bilmem uzun söze gerek var mı sayın bazı arkadaşlar?
    Saygılar.
    Konu emmi tarafýndan (23-06-2008 Saat 18:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    O bazı arkadaşlar ben oluyorum galiba. ben lafımı babamda olsa çekmem hemşerim. Değil öğretmen. Bizleri başkalarıyla sakın karıştırmayın. Bizler bizim suçlumuz iyidir diyenlerden değiliz kardeşim. Böyle şerefsizler, mahkemede yargılanıp cezasını aldıktan sonra, elinden kaçırıyormuş gibi yapıp ensesinden basacaksın kurşunu ki ibreti alem için. Bu yolda yürümek isteyenlerde yüzbin defa düşünsünler durumlarının ne olacağını. Bilmem uzun söze gerek var mı sayın bazı arkadaşlar?
    Saygılar.
    Madem düşüncelerin bunlar neden üzerine alındın? ben bazı arkadaşlar dedim.böyle düşünenler bazı arkadaşlar grubuna girmez.
    Forumda çok gördüm sapık birinin kızların bacaklarına sıktığı asit den dolayı tüm müslümanları hedef aldığını...
    Yamyamların genç kızı taşla öldürüp "işte müslümanlar" diye hedef gösterildiğini vs...unutulmuyor vesselam...
    ama ben yapmam...imamıda yapsa çekecek cezasını..öğretmende yapsa oda...
    selametle...
    Bunları polemik için yazmadım....tespit olsun diye....böyle böyle olmuştu. ama ben yazmıyorum demek için....uzatmayalım meseleyi....yada siz bilirsiniz...
    selametle kalın...saygı bizden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hatırlıyorum o tartışmayı kardeş. Ama malesef yine bazı güya dini bütün arkadaşlar o sapığı savunmuşlardı hatırlarsanız. Yani bizim suçlu iyidir ayaklarıyla. Beni çileden çıkaranda bu tür ikiyüzlü davranışlardır. Suçlu çakalın hemde yüz kızartıcı; şucusu bucusu olur mu Allah aşkına? Tıpkı geçen yıllardaki iktidarların hırsızlıklarına benle beraber sövenlere şimdi bakıyorumda bugünkü iktidarın hırsızlıklarına seslerini çıkarmıyorlar.
    Bu insanlığa ne de adamlığa sığar. Sığsa sığsa çanak yalayıcılığna sığar. Böyle ikiyüzlülükler. Temel sorunda bu ya! Kim üstüne alınırsa alınsın; millet işi gücü riyakarlığa bindirmiş vesselam. Gerisi laf-ı güzaf.
    Saygılar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hatýrlýyorum o tartýþmayý kardeþ. Ama malesef yine bazý güya dini bütün arkadaþlar o sapýðý savunmuþlardý hatýrlarsanýz. Yani bizim suçlu iyidir ayaklarýyla. Beni çileden çýkaranda bu tür ikiyüzlü davranýþlardýr. Suçlu çakalýn hemde yüz kýzartýcý; þucusu bucusu olur mu Allah aþkýna? Týpký geçen yýllardaki iktidarlarýn hýrsýzlýklarýna benle beraber sövenlere þimdi bakýyorumda bugünkü iktidarýn hýrsýzlýklarýna seslerini çýkarmýyorlar.
    Bu insanlýða ne de adamlýða sýðar. Sýðsa sýðsa çanak yalayýcýlýðna sýðar. Böyle ikiyüzlülükler. Temel sorunda bu ya! Kim üstüne alýnýrsa alýnsýn; millet iþi gücü riyakarlýða bindirmiþ vesselam. Gerisi laf-ý güzaf.
    Saygýlar.
    Hayret...þaþkýnlýk içindeyim...acaba diye diye yavaþ yavaþ okudum mesajýný...
    Hakaret etmediðine çok þaþýrdýðým...pek tarzýn deðildir bu tür yazýlar... selametle...saygý bizden :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri