Halk otobüsünde sapýk var!
Üç çocuklu bir ilköðretim okulunun müdür yardýmcýsý, güpegündüz genç bir kýzý taciz etti. Öðretmenin savunmasý ise pes dedirtti!
Ankara'da güpegündüz bir halk otobüsü içerisinde, onlarca insanýn bulunduðu bir ortamda genç bir kýz "taciz" edildi. Tacizci öðretmenin kendini savunduðu cümleler ise herkese pes dedirtti!
Tacizci de evli ve üç çocuklu bir ilköðretim okulunun müdür yardýmcýsý çýktý. Görevli savcýya bile "pes artýk" dedirten olay nedeniyle þikayetçi olan genç kýz ifadesinde þöyle dedi:
"Otobüs seyir halindeyken, arkamda duran bir þahsýn kalçama eliyle deðdiðini hissettim. Emin olmadýðýmdan, biraz yana geçerek, yerimi deðiþtirdim. Ancak bir süre sonra, ayný þahýs ikinci kez eliyle tekrar kalçama dokundu. Elini kalçamdan aþaðý doðru indirerek, bacaklarýmýn arasýna soktu ve sýktý. Bunun üzerine ‘Ne yapýyorsun, terbiyesiz' diye baðýrdým." Genç kýzýn þikayeti üzerine, Cebeci Polis Karakolu'nca gözaltýna alýnan N.K. ise, hakkýndaki iddiayý reddetti.
Ýfadesinde "Elimde bir poþet ile el çantam vardý. Bir süre sonra bu bayan bana baðýrdý ve taciz ettiðimi söyledi. Ben bayana el sürmedim. Ýnenlere yol vermek istediðimde, poþet deðmiþ olabilir" diyen N.K., ne savcýyý ne de hakimi inandýrdý.
Mahkeme, N.K'yi 2 yýldan 7 yýla kadar hapis cezasý öngören TCK'nýn 102. Maddesi (Cinsel saldýrý) uyarýnca tutuklayarak cezaevine gönderdi.
internethaber

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý
selametle...saygý bizden :45:

Yer imleri