Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası

Konu: Bunları Düzeltmek Çok mu Zor Kardeşim!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi usta çok haklısın Redline satmak ve sonrası müşterinin memnun kalmaması çok acı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk önce burdan trtamer yazdıklarına dikkat et. veyada yazma.

emmı almışsın bir cihaz olmazsa bir tane daha alırsın ama busefer next veya dream box al derım.

kafa yormaya gerek yok aldığınız bir şeyden pişman olmaktansa eksikıliklerini görursunuz bunları nasıl artıya çevirebileceğinizi düşünürsünüz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı şeyleri ya çok abartıyoruz yada çok övüyoruz. Her cihazın bazı iyi yönleri, bazı kötü yönleri vardır. Cihazı kullanmaya başladıktan sonra bu eksiklikleri fark ediyoruz ve kendimize göre çözümler üretmeye başlıyoruz. Cihazın kötü yönlerinden biriside uydu üzerinden kanal güncellemesi yaptığınızda tüm kanalların sizin yapmış olduğunuz sıralamadan farklı bir hal alması oluyor. Bu durumu baştan beri bildiğim için yeni kanal geldiğinde sadece network araması yapıp gelen kanalları isteğime göre sıralamak ve izlemeye devam etmek oluyor. Birçok cihaz kullanan birisi olarak bende kanalları sıralama işinin nedenli zor olduğunu biliyorum ve çok zaman aldığının farkında olarak bunu firma yetkililerine bildirmenin doğru olduğu kanısındayım. Lakin cihazı sadece bu yönü ile tanıtmak veya karalamak bana kalırsa biraz ağır kaçmakta. Halen birçok cihazdan daha iyi olduğu kanısındayım. Ar-ge ekibinin bu sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağına olan inancım yüksektir. Her yeni yazılımda bir önceki yazılımın üstüne birşeyler koyarak gelişimlerini sürdürdüklerini görebiliriz. Sabredelim ve gelişmeleri takip edelim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bakıyorumda konuyu yine çığırından çıkarmışsınız. Ben alıcımı kötülemek amacıyla açmadım bu konuyu. Alıcımda gördüğüm ve yazılımla düzeltilebilecek hataları yazdım. Maşallah bazı arkadaşlar "mal bulmuş mağribi gibi" bana saldırmaya kadar vardırmışlar. Adamın asabını bozmayın madem gereksiz bir konu; sizler bu gereksiz yerdeki gereksiz konuya, neden gereksiz cevaplar yazıyorsunuz, gereksiz adamlar. Sizlere birşey mi soruldu ki buraya hemen damladınız. İki dakka adam olun ya. Biz sizin kullandığınız alıcıların sayfalarına yazmayı bilmediğimiz için mi yazmıyoruz, sanıyorsunuz? Sizlerin karnı niye ağrıdı onu anlamadım.
    Volkan kardeş, şimdilik bunun uydudan güncellemesi güzel oluyor. En azından evin her tarafında şifreler yazılmış kağıtlar dolaşmıyor.
    RLcı arkadaşlar, sizler alıcılarınıza Türksat'ı uydu olarak, tip aramayı açık şekilde taratın. Yeni gelen kanalları böyle bulun. 12713 V 3333'ten aratırsanız listeniz bozuluyor biliyorsunuz. Birde alıcı üzerinde çalışmalar yaparken güncellemeleriniz yaptıktan sonra yapın. Çünkü yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi şifreli kanalları filan silerken veya kanal taşırken; alıcı şifreleri güncellediğinden bizim o sırada verdiğimiz komutu alamıyor. Yavaşlıyor, hatta duruyor. Fazlada kurcalamayın benim gibi. Güncellemelerinizi yapıp bakın k.eyfinize. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (15-07-2008 Saat 05:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün akşam itibariyle güncellediğim yazılımda çok güzel düzenlemelr yapmışlar RL AR-GE ci kardeşler. Bunlar; kanal listesi üzerine geldiğinizde eskisi gibi ok tuşuna basmanıza gerek yok. Kendiliğinden açılıyor. taşıma işide tıpkı silme gibi kolaylaştırılmış. Yani eskiden olduğu gibi kanalları özel olarak işaretlemek yerine toplu taşıma sistemine geçilmiş. Harika. Ama beklerseniz taşıdığınız yere kanalları bırakıyor haberiniz olsun. Biraz hızlı davranmanız gerekiyor. Yalnız Türksat 12731 frekansındaki listeyi duman etme halen devam ediyor. Birde frekans düzenlerken bu seferde frekans bölümüne yığma yapıyor. Gerçi düzenleyeceğiniz frekans gözüküyor ama dikkatli olmak gerekiyor. 1. mesajda belirttiğim birçok sorun giderilmiş ama bu saydıklarım hala devam ediyor. Belki ileriki yazılımlarda bu sorunlar da giderilir umarım. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediklerin doğru ama kanal yönetiminde değişikliklerde hatalar (silinmeler kanal koybolmalar değişik kanalların gelmesi)olmaktadır.
    Bunların düzeltilmesini yetkililerden acilen bekliyoruz.Çünkü kanal değişiklikleri en çok kullanılan özellik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline Ar-Ge işini bilir teşekkürler Redline
    Konu cevatb tarafından (13-08-2008 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar sizde kanal listesin güncellemiğin ustalar redline Dreambox gibi müşterilerine virus gondermiyo kartları yansındiye redline işini bilir ve Dreambox para tuza değil
    Konu optik burak tarafından (20-08-2008 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş bizimkiler ticaret erbabı değil, çakal, çakal!!! Milletin kartını yakıpta ellerine ne geçecekmiş acaba?
    Arkadaşlar, son yazılımla toplu kanal taşırken bir-iki sayfa geçince elimizden düşen kanalları düşürmemek için MENÜ+SİSTEM AYARLARI+SİSTEM sayfasına gelin. Arka sayfada OTOMATİK KANAL BELİRLEYİ kapatın işlem tamam. Yalnız bunu yapınca kanallar üzerine gelince kanal açılmıyor sadece. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri