REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bunları Düzeltmek Çok mu Zor Kardeşim!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taramadan sonra çekmeyenleri siliyorum üşenmeden ve olay bitiyor.
    yeter ki otomatik tarasın.
    ben bu günlere analog ve yabancı dil makinalardan geldiğim için,
    (uydu anten tekirdağa geldiğinden beri yani) sorun değil..

ayrıca da, bu kadar bile uğraşmak istemeyenlere,
    sıralı hazır kanal listesi atmasını öneririm.
    bu konuları bilende malzeme ve bilgi de vardır mutlaka.
    bu daha kısa iş hem de..
    Konu yusufdal tarafından (24-06-2008 Saat 03:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

:49: yeni cihaz aldım redline 100csx almasammıydı iyi olduğunu anlattılar formlardan takip ettim böyle bi sorunla karşılaşmamıştım aldığımıza pişman olmayız inşaallah kalıcı çözümler üretirler umarım yoksa yeni cihaz alacaz bu gidişle alırsam linüx tabanlı cihaz alacam bide onu deneyecem bakalım ne olacak.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende emmi ustaya hak veriyorum yazmış olduğu hatalar bendede var arkadaşlar rl 100csx sinir hastası oldum valla tamam uydudan güncellemesi çok güzel ama gelgelelim cihazın şişmesi hasta ediyor kanalların yarısını geldiğim zaman cihazın benzini bitiyor bekle artık yokuşu cıkmasını saygılarımla emmi tüm kalbimle katılıyorum size iyi günle dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eski alıcımı da bu yüzden değiştirdim. Ve RL 100csx aldım. Daha üç ay olmadan aşağıda tesbit ettiğim ve tüm kullanıcılarında şikayet ettikleri bu sorunları gidermek çok mu zor arkadaşlar?
    1- Türksat 12731 H/V 3333 frekansından kanal güncelemesi yapmaya kalkıştığınızda olan, olmayan tüm boş tipleri listeye ekliyor. Yetmedimi de Hot Bird uydusundan tamamlıyor tipleri. Hadi Türksattakileri anladıkta Hot Bird uydusunudan eklemekte ne oluyor onu anlamadık? Ve en önemli şikayet konusu olanda bu güncelleme sonunda; daha önceden birbir güçlükle düzenlemiş olduğunuz tüm listeyi arap saçına döndürüyor. Yani darmadağın ediyor. Maşallah, hiçbir firmanın yapamadığını yaptırmayı başamışsınız yenilik adına alıcılarımıza.
    2- Şifreli kanallar açıldımı diye onlar üzerinde gezinirken makine yoruluyor ve şişip kalıyor. Aynı şişmeyi uydu taratmalarında da yapıyor. Bir uyduyu taratıktan sonra ikinci bir uyduyu taratmanız mümkün değil. Alıcı, rampa çıkan 1950 model ford kamyonuna dönüyor. Ve sonunda stop ediyor, tarama yapamıyor. Özelliklede uzun süre açık kalmalarında yapıyor. Ve elektriğini kesip soğuduktan sonra ikinci uyduyu ancak taratabiliyorsunuz.
    3- AB SAT'la TPS paketini nasıl becerdinizde ikisini bir potaya koydunuz? TPS gidince AB SAT'ta gidiyor. Önceki alıcılarımda böyle değildi. AB SAT hep açıktı, TPS'ler gittiği zamanlarda bile. Şimdi gidince hepsi birden cümbür cemaat gidiyorlar. Ayırın bunların şifreleme sistemlerini kardeşim.
    4- Geçen gün çanağı SİRİUS'a çevirmek istedim. Yine düzelediğim kanal listem uçtu. Sirius udyusunun kanal listesini açmak isteyince. Sinirden kanal listeside düzenlemedim artık. Kardeşim bu uyduların kanal listlerini alıcının hafızasına yüklemek çok mu zor Allah aşkına?
    5- Kanal listesi güncellemesinde ise tek tuşla bizlerinde yapabileceğini yapmışsınız. Kardeşim her forumda, alıcılarımızın bölümlerinde arkadaşlarca hazırlanan hazır düzenlenmiş kanal listelerinden ortalama uygun, birini yükleyebilirsiniz değil mi?
    6- Geriye kala kala bir şifre ve yazılım güncellemesi kalıyor ki bu aksaklıklar o k.eyfi yaşamamıza bile fırsat vermiyor inanın.
    7- Formumuzda da vermiş olduğumuz yazılım ve kanal listesi yükleme loderide canı isterse çalışıyor, canı istemezse çalışmıyor. Bu bir loderdir ki böyle olabiliyor. Diğer kullandığım alıcıların loderlerinde böyle bir sorun yoktu. Her halükarda çalışıyorlardı.
    Şimdi; bu firmanın etkili, yetkili ve AR-GE ci arkadaşlar, bunları düzeltmek çok mu zor? Evet bilgisayar karmaşıklığında bir alıcı yapmışsınız ama kullanım kolaylığı hak getire. Eğer tüm çalışmalarınızı yarıda kesip silen bilgisayarınız, dünyanın en iyi bilgisayarı olsa ne yazar kardeşim.
    Bakmayın milletin sesinin çıkmadığına. Herkes aynı dertlerden muzdarip. Ve nasıl olsa ilgilenmezler diye düşünüyorlar inanın. Bu benim 5. uydu makinem ama bunun kadar beni yoran bir alıcıya rastlamadım. Benim gibi bu işlerden az-çok anlayan birisi bu kadar yoruluyorsa, bu işlerden anlamayan birisi olarak siz olsanız böyle bir makineyi alır mıydınız Allah aşkına? Bu soruyu kendinize bir sorun hele! Redline alıp aldığımıza biz<leri bin pişman etmeyin. Umarım ilgilenir ve en kısa sürede bu aksaklıkları düzeltirsiniz. Yoksa bu piyasada tutunmak kolay değil. Size müşteri kazandıracaklarında yine bizlerin menmuniyeti olacağını hatırlatmama gerek bile yok sanırım.:49: :49: :49:
    Bilgilerinize.
    Saygılar.
    bi ara bu cihazları satıyordum neler çektiğimi bir ben birde allah bilir
    o bahsine ettiğin yalnışları her gün bir müşteri gelip bu nasıl iştir
    al şu kanalları düzelt diye başıma kakıyordu anlatıyorsun anlamıyor
    müşteri ne diyebilirsin tepki versen müşteri kaybı vs vs vs ama çareyi
    buldum nasılmı bir daha mekanıma sokmamakla bu redline cihazları
    nasıl çözüm ama:45: şimdi kafam rahat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Belki Düzeltirler

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bi ara bu cihazları satıyordum neler çektiğimi bir ben birde allah bilir
    o bahsine ettiğin yalnışları her gün bir müşteri gelip bu nasıl iştir
    al şu kanalları düzelt diye başıma kakıyordu anlatıyorsun anlamıyor
    müşteri ne diyebilirsin tepki versen müşteri kaybı vs vs vs ama çareyi
    buldum nasılmı bir daha mekanıma sokmamakla bu redline cihazları
    nasıl çözüm ama:45: şimdi kafam rahat
    Şimdilik haklı söze hacı emmin ne desin kardeş.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

koskoca forumda supermodsun hangi cihaz alman y&#246;n&#252;nde fikir oluşturacak bilgiler elin altında ama sen sa&#231;ma sapan hataları olan bi makine almışsın ge&#231;miş oolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaşlar bu tip makinelerde yani uydudan g&#252;ncellemesi olan cihazlar i&#231;erisinde benim kendi şahsi g&#246;rş&#252;m seoul ger&#231;ekten iyi bir cihaz he..şunuda s&#246;yleyeyim ben satcı herhangi bayii falan değilim sadece iki cihazıda kullandığım i&#231;in s&#246;yl&#252;yorum sorun yaşamak istemiyorsanız SEOUL derim.teknik destek m&#252;kemmel benim i&#231;in &#246;nemli olanda bu zaten. saygılar..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    koskoca forumda supermodsun hangi cihaz alman yönünde fikir oluşturacak bilgiler elin altında ama sen saçma sapan hataları olan bi makine almışsın geçmiş oolsun
    yerden göğe haklısınız.
    bence de çok yersiz bir soru ve konu.
    böyle bir forumda bunun bugüne kadar çözümü verilmemişse de çok yazık zaten..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Umut55 kardeş sanırım sen alıcını kurduğun gibi izliyorsun. Benim gibi biraz kurcala bakalım 1. mesajda yazdığım sorunları nasıl yaşıyorsun bi görelim. Şu Türksattan 12731 H/V 3333 ten bir kanal güncellemesi yap bakalım da listen ne oluyor gör bak. Tamam uydudan yazılım güncellemesi için aldım bende ama o k.eyfi ağzımın tadıyla yaşayamadım henüz kanal düzenlemekten. Ha sahi bunca Redline cı arkadaşlar sizler bu sorunları yaşamıyormusunuz ki konuşmuyorsunuz? Yoksa bu sorun sadece bende mi var? Eğer sorun benim makinede ise çaresine bakalım. Arkadaşlar sorunlarımızı dile getirmezsek; firmada doğal olarak sorunsuz bir alıcı ürettiğini düşünerek ilgilenmeyecektir.
    Saygılar.
    Dostum aynı sorun bendede var bu sorunun sadece bende olduğunu sanıyordum buraya bu konuyu açtığın için teşekkürler donma ,kilitlenme,aşırı yavaşlama ve renklerin dağılması gibi hatalar oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    koskoca forumda supermodsun hangi cihaz alman yönünde fikir oluşturacak bilgiler elin altında ama sen saçma sapan hataları olan bi makine almışsın geçmiş oolsun
    arkadaşım ne söylediğinin farkındamısın bundan bir ay öncesine dön ve forumlardaki bütün redline ile ilgili konu mesaj ne varsa bi oku bakalım tek bir şikayet varmı saçma sapan diyorsun bence piyasanın en iyi cihazlarından birisi sorunda elbette olacak bu forumun amacı bu değilmi??? Alaycı tavrın hiç hoş değil!!!!

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri