Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Bunlarý Düzeltmek Çok mu Zor Kardeþim!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Umut55 kardeþ sanýrým sen alýcýný kurduðun gibi izliyorsun. Benim gibi biraz kurcala bakalým 1. mesajda yazdýðým sorunlarý nasýl yaþýyorsun bi görelim. Þu Türksattan 12731 H/V 3333 ten bir kanal güncellemesi yap bakalým da listen ne oluyor gör bak. Tamam uydudan yazýlým güncellemesi için aldým bende ama o k.eyfi aðzýmýn tadýyla yaþayamadým henüz kanal düzenlemekten. Ha sahi bunca Redline cý arkadaþlar sizler bu sorunlarý yaþamýyormusunuz ki konuþmuyorsunuz? Yoksa bu sorun sadece bende mi var? Eðer sorun benim makinede ise çaresine bakalým. Arkadaþlar sorunlarýmýzý dile getirmezsek; firmada doðal olarak sorunsuz bir alýcý ürettiðini düþünerek ilgilenmeyecektir.
    Saygýlar.
    Dostum ayný sorun bendede var bu sorunun sadece bende olduðunu sanýyordum buraya bu konuyu açtýðýn için teþekkürler donma ,kilitlenme,aþýrý yavaþlama ve renklerin daðýlmasý gibi hatalar oluyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

taramadan sonra çekmeyenleri siliyorum üşenmeden ve olay bitiyor.
    yeter ki otomatik tarasın.
    ben bu günlere analog ve yabancı dil makinalardan geldiğim için,
    (uydu anten tekirdağa geldiğinden beri yani) sorun değil..

ayrıca da, bu kadar bile uğraşmak istemeyenlere,
    sıralı hazır kanal listesi atmasını öneririm.
    bu konuları bilende malzeme ve bilgi de vardır mutlaka.
    bu daha kısa iş hem de..
    Konu yusufdal tarafýndan (24-06-2008 Saat 03:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

:49: yeni cihaz aldým redline 100csx almasammýydý iyi olduðunu anlattýlar formlardan takip ettim böyle bi sorunla karþýlaþmamýþtým aldýðýmýza piþman olmayýz inþaallah kalýcý çözümler üretirler umarým yoksa yeni cihaz alacaz bu gidiþle alýrsam linüx tabanlý cihaz alacam bide onu deneyecem bakalým ne olacak.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende emmi ustaya hak veriyorum yazmış olduğu hatalar bendede var arkadaşlar rl 100csx sinir hastası oldum valla tamam uydudan güncellemesi çok güzel ama gelgelelim cihazın şişmesi hasta ediyor kanalların yarısını geldiğim zaman cihazın benzini bitiyor bekle artık yokuşu cıkmasını saygılarımla emmi tüm kalbimle katılıyorum size iyi günle dilerim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Eski alýcýmý da bu yüzden deðiþtirdim. Ve RL 100csx aldým. Daha üç ay olmadan aþaðýda tesbit ettiðim ve tüm kullanýcýlarýnda þikayet ettikleri bu sorunlarý gidermek çok mu zor arkadaþlar?
    1- Türksat 12731 H/V 3333 frekansýndan kanal güncelemesi yapmaya kalkýþtýðýnýzda olan, olmayan tüm boþ tipleri listeye ekliyor. Yetmedimi de Hot Bird uydusundan tamamlýyor tipleri. Hadi Türksattakileri anladýkta Hot Bird uydusunudan eklemekte ne oluyor onu anlamadýk? Ve en önemli þikayet konusu olanda bu güncelleme sonunda; daha önceden birbir güçlükle düzenlemiþ olduðunuz tüm listeyi arap saçýna döndürüyor. Yani darmadaðýn ediyor. Maþallah, hiçbir firmanýn yapamadýðýný yaptýrmayý baþamýþsýnýz yenilik adýna alýcýlarýmýza.
    2- Þifreli kanallar açýldýmý diye onlar üzerinde gezinirken makine yoruluyor ve þiþip kalýyor. Ayný þiþmeyi uydu taratmalarýnda da yapýyor. Bir uyduyu taratýktan sonra ikinci bir uyduyu taratmanýz mümkün deðil. Alýcý, rampa çýkan 1950 model ford kamyonuna dönüyor. Ve sonunda stop ediyor, tarama yapamýyor. Özelliklede uzun süre açýk kalmalarýnda yapýyor. Ve elektriðini kesip soðuduktan sonra ikinci uyduyu ancak taratabiliyorsunuz.
    3- AB SAT'la TPS paketini nasýl becerdinizde ikisini bir potaya koydunuz? TPS gidince AB SAT'ta gidiyor. Önceki alýcýlarýmda böyle deðildi. AB SAT hep açýktý, TPS'ler gittiði zamanlarda bile. Þimdi gidince hepsi birden cümbür cemaat gidiyorlar. Ayýrýn bunlarýn þifreleme sistemlerini kardeþim.
    4- Geçen gün çanaðý SÝRÝUS'a çevirmek istedim. Yine düzelediðim kanal listem uçtu. Sirius udyusunun kanal listesini açmak isteyince. Sinirden kanal listeside düzenlemedim artýk. Kardeþim bu uydularýn kanal listlerini alýcýnýn hafýzasýna yüklemek çok mu zor Allah aþkýna?
    5- Kanal listesi güncellemesinde ise tek tuþla bizlerinde yapabileceðini yapmýþsýnýz. Kardeþim her forumda, alýcýlarýmýzýn bölümlerinde arkadaþlarca hazýrlanan hazýr düzenlenmiþ kanal listelerinden ortalama uygun, birini yükleyebilirsiniz deðil mi?
    6- Geriye kala kala bir þifre ve yazýlým güncellemesi kalýyor ki bu aksaklýklar o k.eyfi yaþamamýza bile fýrsat vermiyor inanýn.
    7- Formumuzda da vermiþ olduðumuz yazýlým ve kanal listesi yükleme loderide caný isterse çalýþýyor, caný istemezse çalýþmýyor. Bu bir loderdir ki böyle olabiliyor. Diðer kullandýðým alýcýlarýn loderlerinde böyle bir sorun yoktu. Her halükarda çalýþýyorlardý.
    Þimdi; bu firmanýn etkili, yetkili ve AR-GE ci arkadaþlar, bunlarý düzeltmek çok mu zor? Evet bilgisayar karmaþýklýðýnda bir alýcý yapmýþsýnýz ama kullaným kolaylýðý hak getire. Eðer tüm çalýþmalarýnýzý yarýda kesip silen bilgisayarýnýz, dünyanýn en iyi bilgisayarý olsa ne yazar kardeþim.
    Bakmayýn milletin sesinin çýkmadýðýna. Herkes ayný dertlerden muzdarip. Ve nasýl olsa ilgilenmezler diye düþünüyorlar inanýn. Bu benim 5. uydu makinem ama bunun kadar beni yoran bir alýcýya rastlamadým. Benim gibi bu iþlerden az-çok anlayan birisi bu kadar yoruluyorsa, bu iþlerden anlamayan birisi olarak siz olsanýz böyle bir makineyi alýr mýydýnýz Allah aþkýna? Bu soruyu kendinize bir sorun hele! Redline alýp aldýðýmýza biz<leri bin piþman etmeyin. Umarým ilgilenir ve en kýsa sürede bu aksaklýklarý düzeltirsiniz. Yoksa bu piyasada tutunmak kolay deðil. Size müþteri kazandýracaklarýnda yine bizlerin menmuniyeti olacaðýný hatýrlatmama gerek bile yok sanýrým.:49: :49: :49:
    Bilgilerinize.
    Saygýlar.
    bi ara bu cihazlarý satýyordum neler çektiðimi bir ben birde allah bilir
    o bahsine ettiðin yalnýþlarý her gün bir müþteri gelip bu nasýl iþtir
    al þu kanallarý düzelt diye baþýma kakýyordu anlatýyorsun anlamýyor
    müþteri ne diyebilirsin tepki versen müþteri kaybý vs vs vs ama çareyi
    buldum nasýlmý bir daha mekanýma sokmamakla bu redline cihazlarý
    nasýl çözüm ama:45: þimdi kafam rahat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Belki Düzeltirler

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þimdilik haklý söze hacý emmin ne desin kardeþ.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    daha önce bu mesaja benzer bir mesajýnýz varmý bu forumda???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siyar666 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    daha önce bu mesaja benzer bir mesajýnýz varmý bu forumda???
    bu ne þimdi varsayalým ki var ne demek istedin. burada forum
    üyelerimize yol göstermeye çalýþyoruz 20 yýllýk prof.f. uyducuyum
    ve bildiklerimizi rakadaþlarýmýzla paylaþýyoruz...

takýntý iyi birþey deðil fikirler benimsenmesede.ve selam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

koskoca forumda supermodsun hangi cihaz alman y&#246;n&#252;nde fikir oluşturacak bilgiler elin altında ama sen sa&#231;ma sapan hataları olan bi makine almışsın ge&#231;miş oolsun

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý trtamer Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    koskoca forumda supermodsun hangi cihaz alman yönünde fikir oluþturacak bilgiler elin altýnda ama sen saçma sapan hatalarý olan bi makine almýþsýn geçmiþ oolsun
    yerden göðe haklýsýnýz.
    bence de çok yersiz bir soru ve konu.
    böyle bir forumda bunun bugüne kadar çözümü verilmemiþse de çok yazýk zaten..

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanýcý var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri