Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bende 3 hafta önce bu cihazdan aldým ve þuan aldýðýma piþmaným. Dün türksatýn kanal güncelleme frekansýndan kanal arattýðýmda o kadar emek verip düzenlediðim kanal listesi yok oldu ve yüzlerce hotbird kanalýnýda türksat kanallarýnýn arasýna yerleþtirdi.Ve cihaz özellikle hotbird uydusuna geldiðimde inaanýlmaz þekilde kasýyor ve haatta donuyor.
Bazende uydudan güncelleme bölümünde güncelleyeceðim seçeneði çoðu zaman ulaþamýyorum yani güncelleyemiyorum. Güncelleme ekranýndaki kýrmýzý sinyal çizgisi güncelleme tuþuna bastýðýmda yokoluyor.
Demekki redline yenibir seri cihaz daha çýkarýyor. Yeni cihaz çýkacaðý zaman hep böyle yapar. Önce güncellemeyi kapatýr. Sen sorunlarla uðraþýrken cihazýný 10 ytl sayalým size yeni bir cihaz verelim der.
EMMÝ kardeþ doðru söylüyor.Bende ayný cihaza sahibim þifreli kanallar arasý gezerken bile makina donuyor.Birde uyduruk yabancý kanallarýndan baþka bir þey açmýyor.En güzel seyredilecek kanallar þifreli eeee ben niye þifre çözen kendini güncelliyen bir cihaz aldým.Emmi yerden göðe kadar haklý ya cihazý düzeltin yada satýþlar bomba gibi tersine patlýyacak ona göre bir sürü þifreli kanal ne iþe yarar bu makina atv shoýw kanal d star sepet tak izle
arkadaþlar sözü gecen her iki cihazýnda iþlemcisi aðýr çalýþýyor yani þifreli bir kanal ***leri deðiþmiþ se yandýnýz ***leri güncellemeden kanal deðiþtirmeniz zorlaþacaktýr
cihazlarda hareketler aðýrlaþacaktýr cünki o anda cihaz ***lerle meþkul olduðundan sizin komutlarýnýzý gec algýlýyor bilginize,Saygýlarýmla.
Hayýr üstad göremez çünkü markasý üzerine peþkeþ çektiði x forumda adamlarýyla cebelleþiyor,Önce o forumda yaptýðý karalamalarý düzeltmesi lazým..Bir forum bir markanýn afedersiniz ama köpeði olur mu oluyor iþte arkadaþým oluyor malesef..![]()
Merhaba arkadaþlar biz goldmaster satýcýsýyýz çevrenin baskýsýyla 10 adet redline aldýk ve hepsini sattýk sattýðýmýz 10 müþterizlede akraba olduk. Hergün olmasada 2 güne bir kucaklarýnda cihaz geliyorlar bu yavaþ çalýþýyor yada çözmüyor yada atv 5 tane oldu diye sürekli reset atýp yeniden yükleyip gönderiyoruz. Sözde uydudan güncelleme var valla ben geri kalan cihazlarý iade ettim. Satýþý durdurdum. Bir de servisini arayýp sorduðumuzda (ilk defa sizden duyuyoruz redline böyle hatalar yapmaz siz anteni ayarlayamamýþsýnýzdýr diyorlar.) tabii biz anten ayarýndan anlamýyoruz 20 yýldýr öðrenemedik hele redlineyi beceremedik kuramadýk bizde bir sorun var galiba. Ben þimdi Goldmasteri öpüp baþýma koyuyorum. Ne uydudan güncellemeymiþ ya. Aldatmacadan baþka bir þey deðil Saygýlarýmla
emmi usta çok haklýsýn Redline satmak ve sonrasý müþterinin memnun kalmamasý çok acý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri