Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: konu açma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufdal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @tike adminimine saygılarımla derim ki,
    ben yanlış anlaşıldım sanırım.
    ben yetki istemedim. istemem de.
    üye yada yetkili olduğum diğer forumlarda bile bu tür isteğim asla olmamıştır.
    tüm yetkilerimi rica üzerine gelen tekliften sonra kabul etmişim.
    ne yaptığım ve ne yapabileceğim bellidir.

normal üye olarak da olsa, konu açmaya razıyım.
    ben şöhreti ne yapayım.
    tanıyan tanıyor zaten.
    ben programlar bölümüne konu açamayınca bunu yazmıştım.
    herkese saygılar.
    Bende zaten yetki istyosunuz diye yazmadım. sadece aklınızda kalan bazı soruları aydınlatmak amacı ile yazdım.Bilgisayar bölümü içinde ilk mesajımda açıklama yaptım.

Kolay gelsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zenci biraz ağır kaçmış anlaşılan,ortalığı birbirine katmak gibi bir niyetim yoktur.sadece bize tam lazım olan bir konuyu yazmam gerektiğinde-ki bu benim başıma geldi-yetkim olmadığından konuya giremedim.madem paylaşım esas,madem ayrım yok senin bildiğin bana lazım,paylaş o zaman.yada değişik bir formül üretelim,gerekli hallerde yöneticiler bize yardımcı olsunlar.bu gereksiz polemik için vaktini aldığım supersatforum ailesinden özür.hepinizi seviyorum.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ahmety1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zenci biraz ağır kaçmış anlaşılan,ortalığı birbirine katmak gibi bir niyetim yoktur.sadece bize tam lazım olan bir konuyu yazmam gerektiğinde-ki bu benim başıma geldi-yetkim olmadığından konuya giremedim.madem paylaşım esas,madem ayrım yok senin bildiğin bana lazım,paylaş o zaman.yada değişik bir formül üretelim,gerekli hallerde yöneticiler bize yardımcı olsunlar.bu gereksiz polemik için vaktini aldığım supersatforum ailesinden özür.hepinizi seviyorum.........

Forumun ilgili alanlarına istek veya sorunlarınızı belirtirseniz hangi konuda ise
    yardımcı oluruz,kurallara uygun olmasına dikkat ediniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bolume sacma konular acıldıgından mı?konu acma yetkısı yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onemlı bır konuyu dıle getırecektım ama sımdı yenı kuralları bılmeyen uye gıbı bır baska yere mı acayım.o zaman konunun alakası kalmaz saygılar.sızlere bravo yani...:46: :46: :46: :46: :46:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri