REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: konu açma

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart konu açma

Değerli yöneticiler.
    Hepimiz biliriz ki, forumarda en büyük sıkıntı paylaşım azlığıdır.
    Bu konuda yetkililer kadar normal üyeler de birşeyler yapmak isteyebilir.
    Bazen yetkisiz kişilerin vereceği zararlar düşünülerek, sırf varsayıma dayalı bir tavırla bunların konu açması, hele de eklenti ekleme yetkisi verilmez.
    Benim bildiğim, moderatör ve sair yetkililerin asıl görevi, forumları bu konuda kontrol edip gereğini yapmaktır.
    Bence normal üye veya belli bir mesaj sayısının altındaki üyelerin konu açmasının engellenmesi doğru değil.
    En çok rastladığım başka bir sıkıntı da; 2 işlem arasında belli bir süre bekleme.
    Gerçi burada yok ama, olan yerlerde bu da hoş değil.

Yine de takdir ve karar sizin.

Saygılarımla..

Yusuf DAL
    Öğretmen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sana katılıyorum hocam.forumda zenci muamelesi gördüğümüz oluyor.ama unutmayalım ki her şeyi onlar biliyor,biz bilmiyoruz!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmety1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sana katılıyorum hocam.forumda zenci muamelesi gördüğümüz oluyor.ama unutmayalım ki her şeyi onlar biliyor,biz bilmiyoruz!!!!!!!!!!!!!!
    Zenci muamelesi gördük ne demek.Bunu böyle düşünüyorsanız neden bize basvurmadınız?Forumda giden her aksi bir olayı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan ulaşabilirsiniz biz bakarız degerlendiririz ama zenci muamalesi göruyoruz demek hiç hoş olmamış
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Bencede Adminim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmety1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zenci muamelesi görmemek için illaki yetkimi olması gerkiyor.Burası bir aile ortamı.Herkez deneyimleriyle bir şeyler katmaya çalışıyor.Alt tabaka,üst tabaka diye bir sınıflandırma bu forum'da olmaz.siz paylaşımlarda bulunun sayın forum yönetimi bunu degerlendirir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen zencı muamelesı dıyorsun.yav!benım el atmadıgım konu yok ama yonetıcıler bılır elbet;ben bıle 3829 mesaj sahıbıyım ama hangı merkebede olmam gerektıgını duygularım bılıyor.eklentıyı bende yollayamıyorum.saygılar hepımız ınsanız uzerımıze sadece farklı renklerde tarzlarda elbıse gıyen canlılarız.duygularınızı anlıyorum.saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufdal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli yöneticiler.
    Bazen yetkisiz kişilerin vereceği zararlar düşünülerek, sırf varsayıma dayalı bir tavırla bunların konu açması, hele de eklenti ekleme yetkisi verilmez.
    Benim bildiğim, moderatör ve sair yetkililerin asıl görevi, forumları bu konuda kontrol edip gereğini yapmaktır.
    Bence normal üye veya belli bir mesaj sayısının altındaki üyelerin konu açmasının engellenmesi doğru değil.
    En çok rastladığım başka bir sıkıntı da; 2 işlem arasında belli bir süre bekleme.

Saygılarımla..

Yusuf DAL
    Öğretmen
    İlk başta hemen belirteyim burda hiç bir zaman ayrımcılık yapılmadı ve yapılmayacak.Biz görevli alımı yaparken hiç bir zaman mesaj sayısını göz ününde bulundurmadık vede öyle kalacak.Kendimizce bazı kriterlerimiz var buna uygun olan kişilerden ihtiyaclarımız doğrultusunda görevli aldık.Bunuda yaparken hiç bir zaman biz görevli alıyoruz diye bazı forumlar gibi ilan vermedik.Görevli alımı için Sayın Serkan YILMAZ'ın haricinde kimsenin yetkisi yoktur.Biz sadece tavsiyede bulunuruz oda değerlendirir.

Paylaşım konusuna gelince biz kimseye zorla birşeyler yazdıramayız.Gerek sohbet gerekse bilgi paylaşımında bulunmak isteyen herkese(forum kuralları dahilinde) kapımız her zaman acıktır ve öyle kalacak.Bazı bölümlerde evet konu acma yetkisi kapatılmıştır doğrudur.Ama biz bunu yaparken kendimizi değil üyelerimizi düşündüğümüz içindir.Çeşitli upload sitelerinden bir cok dosya veren arkadaşlarımızın iyi niyetli veya kötü niyetli olarak(böyle insanlarda var) üyelerimiz bilgisayarlarına zarar verme gibi bir durum oluşmaması için bunun gibi bir kaç bölümde konu acma yasağı getirdik.

Yetkili arkadaşlara gelince dedikleriniz doğrudur.Sorumlu oldukları alanları kontrol altında tutarlar.Bu konudada bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Hepsi ellerinden geldiğince işlerinden zaman ayırabildikleri sürece forumla ilgilenirler.

Unutmayınki burdaki hi kimse bizlerde dahil olmak üzere bu işten üç kuruş para almıyoruz Tek amacımız elimizden geldiğince insanlara yardımcı olmak lütfen bunu unutmayın.

Size son kısa bir örnek vereyim.Bizim gibi siteler üzerinden sadece yazılım yükleyip evine ekmek görüren binlerce üyemiz var.Bunların bir çoğu normal hayatını sürdürebilecek kazançlarını forumlar üzerinden kazanıpta bir tane mesaj dahi atmayan kişiler.Şimdi biz nasıl bunlara sitem etmiyorsak bizlerede forum yönetme konusunda biraz daha anlayışla bakmanızı istiyoruz.

Biz bu formu bazıları gibi egolarımızı tatmin etmek için değil sadece yardımcı olabilmek için açtık hiç bir karşılık gözetmeksizin.

Öğretmenlere saygımız sonsuzdur.

Saygılarımızla....
    Konu tike® tarafından (24-06-2008 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım buraya hiç birimiz görevli olarak başlamadık serkan yılmaz hariç herkes sonradan alınan görevlerle bi yerlere geldik o yüzden kesinlikle burada diğer forumlarda olan olaylar aklına gelmesin hiç bir zaman ayrımcılık ya da renkten dolayı üstünlük taslayacak insan yoktur aramızda

eklentiler konusuna gelince her yerin kendine göre belli kuralları vardır o da bunlardan biridir ve zamanında mutlaka bu olaylaruın ters etkileri görülmüştür ve öyle bir sınırlama koyma ihtiyacı oluşmuştur..bunu en iyi şekilde adminimiz bilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı yusufdal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli yöneticiler.

Saygılarımla..

Yusuf DAL
    Öğretmen

Sayın hocam fikirlerinize katılıyorum ancak paylaşım yapacak arkadaşlarında uyması gereken bazı kurallar var ancak bir çok arkadaş bunları göz ardı ediyorlar ve sonra ortalık pazar yerine dönüyor.Program veya aradığınız şeyi bulmak için forumda arama motoru var ve kurallara uygun olmayan başlıklarla konu açan arkadaşlar yüzünden bu arama motoru hiçbir işe yaramaz duruma geliyor.Bunları toparlamak yine bize düşüyor ve gereksiz
    yere zaman kaybına yol açıyor.Önerileriniz veya istekleriniz olursa
    forumun ilgili alanlarını kullanarak bize bunu iletirseniz mutlaka yardımcı olabiliriz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@tike adminimine saygılarımla derim ki,
    ben yanlış anlaşıldım sanırım.
    ben yetki istemedim. istemem de.
    üye yada yetkili olduğum diğer forumlarda bile bu tür isteğim asla olmamıştır.
    tüm yetkilerimi rica üzerine gelen tekliften sonra kabul etmişim.
    ne yaptığım ve ne yapabileceğim bellidir.

normal üye olarak da olsa, konu açmaya razıyım.
    ben şöhreti ne yapayım.
    tanıyan tanıyor zaten.
    ben programlar bölümüne konu açamayınca bunu yazmıştım.
    herkese saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri