REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: ınternet explorer hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup ınternet explorer hakkında

sevgılı arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ınternet explorer sayfasını actıgımda herhangı bır problem yok fakat sayfayı kapatmaya calıstıgımda bigisayarınızı etkıleyen kısıtlamalar nedenıyle ıslemınız ıptal edıldı dıye hep yazı cıkıyor mozillada oyle bı sorun yok i.explorerda var nasıl bunu hallede bılrım yardımcı olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aslanım2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgılı arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ınternet explorer sayfasını actıgımda herhangı bır problem yok fakat sayfayı kapatmaya calıstıgımda bigisayarınızı etkıleyen kısıtlamalar nedenıyle ıslemınız ıptal edıldı dıye hep yazı cıkıyor mozillada oyle bı sorun yok i.explorerda var nasıl bunu hallede bılrım yardımcı olurmusunuz
    Sistem geri yükleme yapmanızı öneririm..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya da explorer i tekrar kurmayı dene arkadaşım sorun düzelebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı aslanım2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    EXPLORER açın üstte yukarıda ARAÇLAR-İNTERNET SEÇENEKLERİ-GÜVENLİK VE
    GİZLİLİK ayarlarınızı varsayılan ayarlar olarak değiştirip sonucu yazın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar hepsını denedım fakat sonuc yıne oumsuz bırde sıstemı gerı yukleyemıyorum yuklemeye calıstıgımda ıslem basarısız dıye yazıyor bunu nasıl halledebılrım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sistem geri yükleme yapamıyorsan büyük ihtimalle virüs vardır sistem dosyalarında çünkü normalde sorun olmaması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım İnternet Explorer sorunlu.En iyisi frefoxsu yükle.Uğraşmaya değmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten frefoxxu kullanıyorum lanet olsun explorere ayrıca nod 32 de tarattım yok nortonda tarattım sıstem temız dıyor ne oldu bende anlamadım sayfalar normal acılıyor bırde acıldıgı gıbı kapansa ne guzel olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri