REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 6 Kişilik Ataş Ailesi Yok Oldu Geriye Resimleri Kaldı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 6 Kişilik Ataş Ailesi Yok Oldu Geriye Resimleri Kaldı

6 KİŞİLİK ATAŞ AİLESİ YOK OLDU GERİYE RESİMLERİ KALDI

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Muş'tan Bursa'ya Yakınlarının Düğününe Giderken Ankara'nın Polatlı İlçesinde Kaza Geçiren 6 Kişilik Ataş Ailesinden Geriye Sadece Resimleri Kaldı.

Muş'tan Bursa'ya yakınlarının düğününe giderken Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaza geçiren 6 kişilik Ataş ailesinden geriye sadece resimleri kaldı. Ankara-Eskişehir karayolunun 94. kilometresinde aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü Necdet Ataş ve eşi Gülizar ile çocukları Eyyüp (13), Hasan Hüseyin (11), Hasan Emre (8) ile Mehmet (1) yaşamını yitirdi. Olayı öğrenen Ataş ailesinin Muş'taki yakınları sinir krizleri geçirirken, cenazelerin yarın Muş'a geleceği öğrenildi. Öte yandan cenazelerin defin işlemi için Taşo Mezarlığı'nda mezarların kazılmasına başlanıldığı bildirildi.
    TOSUN BEBEK YAŞAYAMADI Ataş ailesinin en son çocuğu olan Mehmet, geçen yıl 14 Şubat 2008 tarihinde Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya gelmiş ve ağırlığı ile herkesi şaşırtmıştı. 5 kilo 800 gram olarak dünyaya gelen Mehmet sadece 4.5 ay yaşadıktan sonra annesi, babası ve kardeşleri ile aynı kazada yaşamını yitirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

off kara haber yaa ALLAH vermesin MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH.
    büyük ihitmalle polatlıyı geçtikten sonra beylikköprü civarlarında olmuştur bu kaza km den orası gibi geldi bana keşke olmasaydı ama olmuş işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah mekanlarını cennet eylesin hederli aile büyüklerine rabbim sabır versin
    sözün bittiği yer bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesin. kalanlara sabırlar versin.
    Hep aynı şey...başka ülkelerde de bu şekilde trafik kazaları oluyormu?
    Bizde hemen hemen hergün bir kaç kişi ölüyor...
    hele bayramlarda yollar can pazarı haline geliyor...
    nasıl düzelecek bu mesele bilmiyorum. memlekette güzel hızlı arabalar var ama bu kadar hız insanı canından ediyor. eski moparlar chevrolet ler ne kadar basarsan bas 60-70 km hız yapardı. köye giderken "hadi baba geç şu arabayı" diye bağırırdık. ama nafile...gitmezdi... öyle olsa idi şimdide bu kazalar bukadar ölümlü olmazdı...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekten insanın nutkunun tutulduğu yer, burası olsa gerek. Hakikaten çok acılı bir son. Geride kalanlara Allah sabırlar versin. Günahlarını affetsin.
    Arkadaşlar tüm bunların nedeni bir zamanlar bakkaldan ekmek alır gibi millete ehliyet dağıtanlar ve onlara yardımcı olan siyasilerdir. Size basit ve yaşadığım bir olayı kısaca anlatayım. Diyarbakırda görev yaptığım köyde sınıfta ders işliyorum. Bahar ayları. Pencereden birisinin hocam, hocam diye seslendiğini duydum. Baktım bizim köyün imamının büyük oğlu, okulun dibindeki tarlada traktörün yanında duruyor. Hayırdır, nedir dedim. "Hocam bu motur isdop eddi çalişmiyi. Allasen babayın hayrına şuna bi el atıver, çalışdıramadım bi türlü." dedi. Gittim yanına. Baktım traktör fiteste. Dedim len senin ağır vasıta ehliyetin var ya? Geçenlerde aldın hemde. Sen nasıl şüfersin ki bir traktörü çalıştıramıyorsun dedim. Neyse durumu açıkladım. Genellikle traktörler fitesteyken çalışmazlar, fitesi boşa al bas marşa dedim ve çalıştırdı. Düşünün bunun gibi onbinlerce insan o yıllarda böyle ehliyet aldılar. Tabi o zaman ki sürülen sefanın ceremesinide şimdi malesef çok acılar çekerek ödüyoruz.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi hocam keşke herşey traktör kadar yavaş olsa hiç sorun değil şimdi ki arabalar adeta yer uçağı gibi gaza dokunduğun anda fişek gibi fırlıyo
    azgın ve kontrol edilemez bir atı süren sürücüyü düşünün hemen üzerinden atar aynen öyle şimdiki arabalarda şoförünü anında atıyor üzerinden çok dikkatli olmak lazım kesinlikle uzun yolun şakası olmaz uzun yolda yapılan kazanın %90 sonucu ölümle biter direksiyona oturan her kişi bunu aklından çıkarmasa iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kafa yapılarımız değişmediği sürece bu acıları daha çok çekeriz elingavurunda jet gibi arabalar yokmu var albet.ama bizden farkları kendilerineyakıştırmadıkları ne olursa olsun başkasına yapmıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok ÜzÜcÜ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri