bu memlekette gelecek diye bişey yokki amerikan köleleligi var
Evet
Hayır
bu memlekette gelecek diye bişey yokki amerikan köleleligi var
hayır pek degil ülkemiz ne zaman bir raya oturup ilerlese bir şey oluyo şimdi olacak gibi görünüyo ama işallah olamaz..........
Kesinlikle hayır sanki şuan yaşıyormuyuz
maalesef siyasiler ve bürokrasi ül***i bitirdiler.yanlış yönetim ve koltuk için her şeyi yaptılar.bunlar denizi bile kuruttular nasıl geleceğimiz olsun her doğan çocuk borçlu doğuyor.durum çok vahim.
Şu an için geleceğime güvenmiyorum.Bizim gibi gelişmekte olan ülkeler için biraz da doğal bir olay,her zaman bahsettiğimiz avrupa da bile bu aşamalardan geçilmiştir.
Garanti, tek geçerim,ha bu arada da beyaz eşya ,elektronik, silaha da yeni ötv zammı geliyor ,hadi hayırlı olsun.
Saygılar,
Konu ozay_74 tarafından (26-06-2008 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.
insan bırakın geleceğini.önünü dahi zor görüyor.
Bence soruyu geleceğiniz için ne yaptınız diye sorulsaydı daha isabetli olurdu.
Çünkü sorumlu bir aile babası çocuklarının geleceği için onların eğitiminden sorumludur,
okumak istemiyen çocuğu içinde bir iş ve meslek edinmesi için yönlendirmesi gerekir.
sen evladını okutmak isteyeceksin, okumıyacak, iş ve meslek edinsin diye işe yerleştireceksin çalişmayacak, haytalık yapacak kız peşinde koşacak, sonrada vatan millet edebiyatı yapıp ahkam kesecek. amerikayı suçluyacak, siyasi eyilimine göre iktidarları suçluyacak, ekonomist kesilip ekonomi hakkında fetva verecek, politikacı kesilip devletin nasıl yönetileceği konusunda kulaktan dolma ithamlarda bulunacak.
sonrada geleceği ile ilgili yukarıda yazdığım bahanelere sığınacak.
Bence sorulması gereken.
GELECEĞİN İÇİN NE YAPTIN.
Saygılar
Konu conker tarafından (26-06-2008 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.
soru yerindedir geleceginize güveniyormusunuz sizin dediginiz 100 de 1 yada 2 yi kapsar bir esnaf düşünün sabahın 7 sinde dükanını acıp işinin başında ama akşama kadar tek bir iş yapmamış bir memur düşünün aldıgı ücretle 15 gün gecinemiyor bir ünv bitiren genc düşünün iş olanagı sıfır olan bir ülkede yaşıyor şimdi siz bu insanlara geleceginiz icin ne yaptınız derseniz onlarda size benim saydıgım gibi sayar siz cevap veremesiniz ül***i yönettenler olanakları saglayacak insanlarda bu olanaklardan faydalanacak faydalanmak isteyenler tabiii sizin bu cevabınız klasik siyasetci cevabı olmuş malum başbakanımızda banane simit satın demişti ya sizde ondan etkilendiniz galiba bir genci 4 sene okutuyorsunuz bir diplama veriyor sonra git simit sat be kardeşim diyorsunuz madem simit satıracaktınız neden o gencin 4 yılını aldınız neden maddi olarak yıpratınız diyede benim sorasım geliyor sizin gibi düşünen arkadaşlara...ben gelecegim icin yaptımda ül***i yönetenler bana o fırsatı vermedi ben ve benim gibi bir cok insan 10-13 saat calışıyor sırf bir ekmek parasına bizlerin eşleri cocukları lüks icinde yaşamıyor bizlerin eşleri anneleri milyarlık arabalara binip milyarlık ayakabılar giymiyor bu halk yılardır ezildi ezilmeyede devam ediyor bu halkın icinde bende varım ezilenlerin icinde bu soru yerindedir gelecegime güvenmiyorum..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri