REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Geleceğinize güveniyormusunuz?

Katılımcı sayısı
349. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

107 30.66%
  • Hayır

242 69.34%
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Geleceğinize güveniyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef siyasiler ve bürokrasi ül***i bitirdiler.yanlış yönetim ve koltuk için her şeyi yaptılar.bunlar denizi bile kuruttular nasıl geleceğimiz olsun her doğan çocuk borçlu doğuyor.durum çok vahim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu an için geleceğime güvenmiyorum.Bizim gibi gelişmekte olan ülkeler için biraz da doğal bir olay,her zaman bahsettiğimiz avrupa da bile bu aşamalardan geçilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Garanti, tek geçerim,ha bu arada da beyaz eşya ,elektronik, silaha da yeni ötv zammı geliyor ,hadi hayırlı olsun.
    Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (26-06-2008 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insan bırakın geleceğini.önünü dahi zor görüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence soruyu geleceğiniz için ne yaptınız diye sorulsaydı daha isabetli olurdu.
    Çünkü sorumlu bir aile babası çocuklarının geleceği için onların eğitiminden sorumludur,
    okumak istemiyen çocuğu içinde bir iş ve meslek edinmesi için yönlendirmesi gerekir.
    sen evladını okutmak isteyeceksin, okumıyacak, iş ve meslek edinsin diye işe yerleştireceksin çalişmayacak, haytalık yapacak kız peşinde koşacak, sonrada vatan millet edebiyatı yapıp ahkam kesecek. amerikayı suçluyacak, siyasi eyilimine göre iktidarları suçluyacak, ekonomist kesilip ekonomi hakkında fetva verecek, politikacı kesilip devletin nasıl yönetileceği konusunda kulaktan dolma ithamlarda bulunacak.
    sonrada geleceği ile ilgili yukarıda yazdığım bahanelere sığınacak.
    Bence sorulması gereken.
    GELECEĞİN İÇİN NE YAPTIN.
    Saygılar
    Konu conker tarafından (26-06-2008 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ortamda geleciğime güveniyorum demek gerçekten komik. herşey hergeçen gün daha zorlaşıyor..................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkede baykal ve onun kafasından insanlar olduğu sürece geleceğimden umut görmüyorum. eskimiş kafalar bunlar ama çekilmesini bilmiyorlar. hala ül***i nenelerinin dedelerinin zamanında yaşıyor zannediyorlar yazıklar olsun o ve onlar gibilerine......................................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence soruyu geleceğiniz için ne yaptınız diye sorulsaydı daha isabetli olurdu.
    Çünkü sorumlu bir aile babası çocuklarının geleceği için onların eğitiminden sorumludur,
    okumak istemiyen çocuğu içinde bir iş ve meslek edinmesi için yönlendirmesi gerekir.
    sen evladını okutmak isteyeceksin, okumıyacak, iş ve meslek edinsin diye işe yerleştireceksin çalişmayacak, haytalık yapacak kız peşinde koşacak, sonrada vatan millet edebiyatı yapıp ahkam kesecek. amerikayı suçluyacak, siyasi eyilimine göre iktidarları suçluyacak, ekonomist kesilip ekonomi hakkında fetva verecek, politikacı kesilip devletin nasıl yönetileceği konusunda kulaktan dolma ithamlarda bulunacak.
    sonrada geleceği ile ilgili yukarıda yazdığım bahanelere sığınacak.
    Bence sorulması gereken.
    GELECEĞİN İÇİN NE YAPTIN.
    Saygılar

buda güzel bir anket olurdu. istek yapalım serkan kardeşten...bir sonraki anket te bu olsun diye...:45:
    selametle...

serkan kardeşe duyrulur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bengimuzik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayatı Bu şekilde Yaşamak Çok Zor her Tarafımız Fatura Dolu Kazanabilsek Ödeyeceğiz
    Yaşım 47 Çok Zor Dönemler Gördüm Fakat Şu Senedir Resmen Bittik ALLAH Yardımcımız Olsun. 500 ytl Maaş Al Ve Yaşa..İçimden Ağlamak Geliyor...............
    eeee bide erbakan hocayı beğenmezsiniz...nasılda zam yapmıştı? %300...
    severim hocayı vesselam...
    siyasi olarak yazmadım....polemik olmasın...şaka diyelim...ama %300 gerçek
    selametle...:45:

durumuna üzüldüm bengi müzik allah yardımcın olsun....
    hepimizin...benimde pek farkım yok senden..allahtan ev benim. yoksa duman olurdum....
    tekrar selametle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de gelecekten haber alamadığım müddet ve hep tesadüfi idare ve iradelerle gittiği müddetce güvenemiyorum...Bence böyle gelmiş ama böyle gitmeyecek,dedirtecek bir ortam yok...

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri