Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Terim in istifa bilmecesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Terim in istifa bilmecesi

Terim futbolculardan helallik aldı. Ancak Hasan Doğan'ın sözleri kafaları karıştırdı. Terim gidiyor mu kalıyor mu? Doğan bakın ne dedi? Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim dün akşam Almanya maçından sonra soyunma odasında futbolculara veda konuşması yapmış, Milli Takım'ı bıraktığını söylemişti. Ancak az önce yurda dönen Federasyon Başkanı Hasan Doğan onu yalanladı. Fatih Terim'in istifasının söz konusu olmadığını Terim'in 2010'da da takımın başında olacağını söyledi.

Fatih Terim dün akşam maçın bitiminin hemen ardından mikrofonlara ''Ben bu kadar yapabildim. Benden sonra gelen İnşallah şampiyon yapar. Türkiye'de takım çalıştırmayacağımı daha önce söylemiştim. Büyük ihtimalle Avrupa'ya döneceğim. Başkanla ve yönetim kuruluyla görüşmeden böyle bir deklarasyon yapmam yanlış olur" demişti...

Anlaşılan o ki Federasyon Başkanı Hasan Doğan'la yaptığı görüşmede kalmaya ikna oldu. Çünkü az önce Milli Takım'la birlikte yurda dönen Başkan Doğan "Fatih Terim'in istifası söz konusu değil. Terim 2010'da da takımın başında olacaktır" dedi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede kalsın Fatih hoca,biliyor işini böyle hemen hoca değiştirmek yanlıs adam futbolcuları tanıyor sonra hoca değişiyor bi adaptasyon sorunu..

Fatih hoca kalmalı..!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kendisi bir bilmece üstadım..Çözülmeli bence...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

italyadan ci,ddi bir teklif gelmiş milli takımdada başarısı bu kadar aynısını galatasaraydada yapmıştı fatih hoca bu yine eline koluna saglık
    bundan iyisi şamda kayısı
    selmaetle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart geç bunları sayın terim yakışmıyor

hikaye hepsi yarı finale çıkmışın finale çıkacan direkten dönüyon ve sen sayın terim buna istifa ediyorum diyerek bu büyük zafere gölge düşürüyorsun geç bunları kargalar bile inanmaz. dahası var 10 tane sakat topçu çağırıyorsun seni eleştirenlere hesap soracam diyorsun işte akşam senin rüştünü gördük geç bunlerı sayın terim.+bu büyük başarıyıda kendine mal etmeye kalkma sakın allahın yardımıylave 100 milyonlarca insanın dualarıyla buraya kadar gelinmiştir iyi veya kötü biride benim hırvat maçında allahıma yalvar yakar dualar ettim benim gibi milyonlar aynı şeyi yaptı...güle güle sayın terim
    ahada buraya yazıyorum hiç bir yere gitmeyecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fatİh Hoca Gİbİ Bİr Tane Daha Yok Şuan Elİmİzde. Varken DeĞerİnİ BİlemeyeceĞİmİz İnsanlardan Bİrİdİr Fatİh Hoca.. Adama SÖlemedİk Laf Bırakmadı Basın. Umarım Gİder Avrupada Çok İŞler BaŞarır... Ben Olsam Gİderİm..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence milli takımda kalmalı 2010 yılında daha bir güzel TÜRKİYE izlemek için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fatih terim türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırmış büyük adamlardan biridir
    ve nerede olursa olsun onun yanında her zaman zafer olacaktır milli takımdan gitmek isterse elbette yolu açık olsun sonuçta bu işten para kazanmak durumundalar ve o da istediği klupte çalıştırıcı olabilir ama şu bir gerçekki milli takıma vermesi gereken herşeyi verdi azmini gücünü ruhunu verdi ve futbolcularda bunu en güzel şekilde aldılar eminim ki bundan sonra hoca değişse bile içlerindeki fatih terim ruhu her zaman futbolcuların yanında olacaktır

tüm teknik ekip ile futbolcularımıza sonsuz teşekkürler bizlere bu gururu yaşattıkları için çünkü buraya kadar gelebilmek ve büyük takım diye bilinen ülkelerin korkulu rüyası olmakta çok büyük bir başarıdır bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fatİh Hoca Gİbİ Bİr Tane Daha Yok Şuan Elİmİzde. Varken DeĞerİnİ BİlemeyeceĞİmİz İnsanlardan Bİrİdİr Fatİh Hoca.. Adama SÖlemedİk Laf Bırakmadı Basın. Umarım Gİder Avrupada Çok İŞler BaŞarır... Ben Olsam Gİderİm..
    Adam kafaya koymuşsa gitmeyi, tutmak yanlıştır. Gidene kal. denilmez, fazla naz aşık usandırır, kimse yeri doldurulamaz da değildir ayrıca, gözünüzde fazla büyütmeyin bence. Türkiye'de keşfdilmeyi bekleyen nice insanlar var. Yeter ki fırsat verilsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adam kafaya koymuşsa gitmeyi, tutmak yanlıştır. Gidene kal. denilmez, fazla naz aşık usandırır, kimse yeri doldurulamaz da değildir ayrıca, gözünüzde fazla büyütmeyin bence. Türkiye'de keşfdilmeyi bekleyen nice insanlar var. Yeter ki fırsat verilsin.
    şahsen gözümde büyütmüyorum. ama gözümlede gördüğüme inanırım. alternatif olacak kişiler mutlaka vardır. ama onun gibi tecrubelisi YOK YOK YOK.. umarım dediğiniz kişilerde çabuk keşfedilirler..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri