Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Terim in istifa bilmecesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sov yapıyor bence fatih hoca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şahsen gözümde büyütmüyorum. ama gözümlede gördüğüme inanırım. alternatif olacak kişiler mutlaka vardır. ama onun gibi tecrubelisi YOK YOK YOK.. umarım dediğiniz kişilerde çabuk keşfedilirler..
    Nasıl ve ne yönden (açıdan) baktığına bağlı, fatih hoca aşırı sinir ve gergin, tarihte bu tip kişiler her zanam mağlup olmuştur. Yendimi iyi, yenildi mi ben gidiyorum, adam zaten kafaya koymuş gitmeyi, ne fayda gelir ki böylesinden. Futbolcuları bile kendine benzetmiş adam, hepsi de gergin ve asabi. Akılla oynayan yok, futbolcu dediğin Ronaldinyo gibi olacak, zeki, kendinden emin. Ayrıca, fatih ibi niceleri VAR. VAR ve VAR ülkemizde!!!!! :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani bir şarkı var
    güle güle yavrum güle güle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    italyadan ci,ddi bir teklif gelmiş milli takımdada başarısı bu kadar aynısını galatasaraydada yapmıştı fatih hoca bu yine eline koluna saglık
    bundan iyisi şamda kayısı
    selmaetle
    Demek oluyor ki, İtalya' dan daha iyi para verdik. Yazıklar olsun, ülkemizde açlıktan sefaletten ölenler varken, biz bu insanları paraya boğuyoruz, dostum, hepsi bir taktik, gitmek falan, maksat fiyatı yükseltmek ve bunu da çok iyi beceriyor fatih hoca, hep maznunu oynuyor, sanki kendinin hiç günahı yok, sütten çıkmış ak kaşık. Keşke gideydi de tekelcilikten kurtulaydık. Başka bir Türk evladına emanet edileydi şu Milli Takımımız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Demek oluyor ki, İtalya' dan daha iyi para verdik. Yazıklar olsun, ülkemizde açlıktan sefaletten ölenler varken, biz bu insanları paraya boğuyoruz, dostum, hepsi bir taktik, gitmek falan, maksat fiyatı yükseltmek ve bunu da çok iyi beceriyor fatih hoca, hep maznunu oynuyor, sanki kendinin hiç günahı yok, sütten çıkmış ak kaşık. Keşke gideydi de tekelcilikten kurtulaydık. Başka bir Türk evladına emanet edileydi şu Milli Takımımız
    fatih terim bu boş yere eşeğin önüne ot atmaz

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri