REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Elektiriğe okkalı zam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu mıllete az bıle hala savunuyorlar ak partıyı adamın evınde yıyecek ekmegı yok ooo olurmu en ıyı hukumet dıyor vede 1 poset erzaga oy atıyorsa bunları hak etmıs oluyoruz 250 kg komur 1 poset ıcı makarna vs erzaklık olursan hak etmıs olursun hasana kızıp basana oy atarsak basılmayıda hak etmıs sayılırız ben kızmıyoruz cunku bunları başımıza kendımız getırdık emeklıye memura işçiye % 2 zam asgarı ucrete yuzde 5 zam ama yıyecek ekmege vs 100 yuz zam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu mıllete az bıle hala savunuyorlar ak partıyı adamın evınde yıyecek ekmegı yok ooo olurmu en ıyı hukumet dıyor vede 1 poset erzaga oy atıyorsa bunları hak etmıs oluyoruz 250 kg komur 1 poset ıcı makarna vs erzaklık olursan hak etmıs olursun hasana kızıp basana oy atarsak basılmayıda hak etmıs sayılırız ben kızmıyoruz cunku bunları başımıza kendımız getırdık emeklıye memura işçiye % 2 zam asgarı ucrete yuzde 5 zam ama yıyecek ekmege vs 100 yuz zam
    çok haklısın diyecek birşey bulamıyorum bu millete

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri