faydalı ve güzel paylaşım teşekkürler.
Teşekkur: 0
faydalı ve güzel paylaşım teşekkürler.
sütü elbette isteyen soğuk olarak ta içebilir ben mesela muzlu süt yapıyorum ya da çilekli süt blender da bu sadece soğuk süt ile yapılır o yüzden karşılaştırma o kadar da kel alaka değil bence
alternatifi var mesela gazlı içeceklere ayran olabilir
taze sıkılmış meyve suları olabilir bunlar gayet güzel o içeriğini bilmediğimiz ama sürekli içtiğimiz gazlı içeceklerin yerini tutabilir yakın geçmişe kadar bu tür gazlı içeceklerin hiç biri yoktu ve insanlar yaz aylarında serinleyecek içecekler bulabiliyormuş tu demekki hızlı tüketim toplumu olmamızın neticesinde bu tür hemen elimizin altında bulunan ürünler piyasayı ele geçirdi malesef doğal gıdalardan ise uzaklaştık
![]()
şüt cole ya nazaran daha iği ama cola soğukların vazgeçilmez bir içeceği olduğu için tercih edilebiliyor!!!
![]()
şüt cole ya nazaran daha iği ama cola soğukların vazgeçilmez bir içeceği olduğu için tercih edilebiliyor!!!
![]()
![]()
Konu *-*trixter*-* tarafından (27-06-2008 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.
Yanlış anlaşılmasın benim kolayı filan savunduğum yok asla ben kendimde kola içmem ama dediğim şu konunun başlığı sütmü kolamı.Bu her iki içeceğin konumu çok farklı.Süt ile kolanın karşılaştırılması garip olan.Mesela soğuk ayran,meyva suyu,soda içerek serinleyebilirsiniz ama ben bir süt içeyimde serinliyeyim diyeni görmedim.Genelde süt içipte serinleme içeceği değildir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri