REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türk Telekom ADSL abonesi olmak için telefon hattıı alma zorunluluğunu ortadan kaldır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türk Telekom ADSL abonesi olmak için telefon hattıı alma zorunluluğunu ortadan kaldır

Türk Telekom yakın bir zamanda yalnızca ADSL hizmeti almak isteyen kullanıcılardan sabit telefon hattı yükünün kaldırılacağını açıkladı.

Türk Telekom CEO'su Paul Doany, “Çıplak ADSL” projesi üzerinde çalıştıklarını söyledi. İnternet hizmeti üzerindeki vergilerin indirilmesiyle birlikte alternatif ISP lere (Internet Service Provider / Internet Servis Sağlayıcısı) yönelik fiyat avantajları sunacaklarını, bunun için fiyatların belirlenmesini beklediklerini ifade etti.

Önümüzdeki yıl içinde “Çıplak ADSL” uygulaması üzerinde konuşmaya başlayacaklarını söylediyen Doany, fiziksel hat maliyetinin çıkarılması gerektiğini ifade ederek, BTK nın belirleyeceği fiyat belli olduktan sonra hizmetin ücretlendirmesini yapacaklarını belirtti. Ayrıca, sabit telefonda hatlarında rekabet piyasasının UMTH (Uzak Mesafe Telefon Hizmeti) lisansları ile çoktan başlamış olduğunu, ödemede güçlük çeken 1.5 milyon civarındaki abone için özel tarifeler sunacaklarını açıkladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir zahmet çalışsınlar artık. yıllardır soyuluyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

smıle adsl de tel numaran basvkasının ustune olabılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bende smile kullanıyorum ama müşteri hizmetleri berbat kota aşım sorunu yaşadım ama kimseyle bir türlü bağlantıya geçemiyorum anlaşmam bitsin türk net 9.99 ytl 5 ay yada biri net teahhütsüz ikisinden birini tercih edecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ttnet bunu asla yapmaz.Adsl kullananların cogunun telefonu muzelik oldu telekomun sabit hat kavramını halen çözemedim konusmadıgım hatta 12 ytl alıyorlar bende vodafonda 30 ytl ücret vererek sınırsız konusuyorum milleti keriz yerine koymaya devam etsinler baklaım ne kadar devam edecekler.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence sabit hatlardan bağımsız adsl olmayacak...
    Telekom şuan böyle birşey olsa ne kadar çok müşterisini kaybedecek biliyor.
    Belki imkansız ama sabit hatların gelen aylık sabit ücretlerinde indirim yaparlar oda belki..
    Buugn en özel iletişimi cep telefonlarımızdan yapıyoruz. Turkcel Vodafone Ve Avea öyle tarifeler çıakrdıki, hiç kimse evindeki telefonu kullanmaz oldu. 1998 den beri telefon var evimizde ama 2002 den beri hiç kullanılmıyor.Sadece ADSL için her ay 12,5 ytl ödüyoruz... Ben gibi milyonlarca insan var. Yazık değilmi bizlere.. Ama cep telefonundan bile 3 ayda 1 kere 12 ytl ödeyip her ay 120 dk her yone arama bedava yapıyoruz. Bu nasıl iştir. Hangizi şimdi özel oldu. Cepmi Evmi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah sözlerinin arkasında dururlar çünkü türkiyede verilen sözler tutulmuyor.örnek deprem vergisi yani özel iletişim vergisi.haram zehir zıkkım olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba böyle bir soygun ve rezalet (internet için sabit telefon hattı mecburiyeti) dünyanın başka bir ülkesinde daha var mıdır? doğrusu merak ediyorum!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede böyle bişey yapmazlar yaparlarsa birçok abone tel hattını bırakır. benim evde tel yok cep var bana yetiyor. gerçekleşirse hemen adsl alırım tabi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BEN MESALA evtelefonunu hiç kullan mıyorum 11 ytl geliyor boşa savrulan parabu
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri