Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: İstek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 İstek

Selamlar,

Sayın Adminim ve arkadaşlar

BİLGİSAYAR PROGRAMLARI- TEKNOLOJİ-WEB TASARIM -OYUN DÜNYASI bülümüne ses ve görüntü sistemleri forumunu açmanızı rica ediyorum.
    Eğer bölüm açılırsa buraya sürekli paylaşım yapmak istiyorum.Tabiki karar sizin.

Saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Teknisyen55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar,

BİLGİSAYAR PROGRAMLARI- TEKNOLOJİ-WEB TASARIM -OYUN DÜNYASI bülümüne ses ve görüntü sistemleri forumunu açmanızı rica ediyorum.
    Eğer bölüm açılırsa buraya sürekli paylaşım yapmak istiyorum.Tabiki karar sizin.

Saygılar!
    Açmak sorun degil ilgilenmek önemli varsa böyle bir çalışmalarınız degerlendirilebilir..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çalışmalarım mevcut.Siz bölümleri açarsanız ben buraya aktarırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan ustam bende bu bölüm açılırsa bu bölümde görev almak istiyorum teknolojiyi yakından takıp eden birisi olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Teknisyen55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar,

Saygılar!
    Bu tür Bölüm acılmıştır

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Elektronik dunyasında son gelişmeler tanıtımlar,Ses Sistemleri,Ses Sistemleri,Yeni Çıkan Tum Herşey Ve Cihazların Pratik Onarım Bilgileri.
    Alt Forumlar:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Görelim bakalım :45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi bakalım gösterin hünerinizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet istek yapan arkadaşlar doldurun o bölümleri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri