REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: sansui flash entegresi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs sansui flash entegresi

sayın ustalar bi arkadaşım sansuı spv 7000 cihaz aldı..ve euro 2008 izleyemiyordu,bende getir bi yazılım atalım dedim,,,demez olaydım....flaş entegresi size ömür....
    ----yetkili servise götürdüm ben yapamam gönderirim ana servise istanbula...buda 70-100 ytl'yi bulur dedi....
    ----sorum şu:: bu flaş entegresi makinanın yarı fiyatına eşitmidir...???
    ----aman ha sansui mi..!!!!!.aman ha.
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flaş entegresi proglaması 25 yada 30 ytl. civarında ordaki servis fiyatın üzerine kendide eklemiştir kargo masraflarınıda eklemiştir tabiki doğal olarak fiyatta yükselir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    flaş entegresi proglaması 25 yada 30 ytl. civarında ordaki servis fiyatın üzerine kendide eklemiştir kargo masraflarınıda eklemiştir tabiki doğal olarak fiyatta yükselir.
    evet flaş programlama 25 ytl...yalnız yetkili serviste programmer yok..ayrı bir serviste buldum oda sansuı için program yok...ana servisten istedim vermiyorlar dedi...
    ---flaş programlama 25 ytl + 10 ytl + 10 ytl kargo::::45 eder servis 70--100 ytl diyor anlayacanız karışık işler....(vede flaş programlayıcı cihazı olmayan bir yetkili servis..piyasada program-yazılımı olmayan bi cihaz....)
    ---kısaca sansui den uzak durmak lazım...
    Konu leyla tarafından (28-06-2008 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle bir kazık olabilirmi hayret.Sansui alan varmı hala hayret.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende sf 5000 için yazılım arıyorum 2006 dan sonra çıkan yazılım bulamadım bu ne biçim firma ya...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eyvallah
    şimdi burada neden eyvallah dedin anlamadım ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri