Kurtlar Vadisi, AKP gibi!!! En çok enteller izliyor!!!" Polat'tan þok açýklamalar!!!
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ý Necati Þaþmaz, dizinin izleyici profilini deðerlendi. Türk entellektüellerin dizinin sýký takipçileri olduðunu ancak bunu ýsrarla reddettiklerini söyleyen Þaþmaz'a göre, dizinin kaderi Ak Partiyle ayný.

Vadi'nin Polat'ý, dizinin izleyici profilini deðerlendirdi. Ona göre entellüktüeller de sýký takipci ama reddediyorlar. Ýþte Polat'ýn deðerlendirmeleri...

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ý Necati Þaþmaz'a göre entellektüeller de sýký takipçileri fakat bunu ýsrarla reddediyorlar. Tercüman gazetesinden Tuna Serim'in görüþtüðü Þaþmaz, dizinin bu konudaki kaderini Ak Partiye benzetti. Ýþte Þaþmaz'ýn deðerlendirmeleri:

"Onlarýn izlediklerini biliyorum, ama izlemiyoruz diyorlar. Bunlarý neye benzetiyorum biliyor musunuz, bize AKP yanlýsý diyenlere. AKP, yüzde 42 oy aldý, ama çok kiþi o oyu verse de vermedim dedi, o zaman kim verdi bu oylarý? Yani bunlar saklambaç oynuyorlar. Bence Kurtlar Vadisi'nin entelektüel seyircisi de ayný oyunun içinde, onlar da saklambaç oynuyorlar.

Çok iyi bir ekibimiz var
"Üç kiþilik bir ekip yazýyor senaryoyu, kardeþim Raci var, Cüneyt var, Bahadýr var; çok çalýþýyor, çok araþtýrýyorlar, onlar çalýþýnca da iþin tadýný artýrýyor, farklýlýk yaratýyorlar. Bizi izlerken yorgun olduðumuzu görüyorsunuz, bedensel yorgunluðun dýþýnda beyin yorgunluðu da var, onlar üç kiþilik senaryo ekibi olarak yaþamlarýný bu iþe adamýþlar. Raci yýllardýr iþin içinde, sonra Bahadýr geldi, zaten arkadaþtýlar, 14 yýldýr beraberler, Cüneyt'le de 20 yýla yakýn dostluðumuz var, eski bir hâkimdi, istifa etti.Bunlar hiç dinlenmeden öyle sýký çalýþýyorlar ki, ne zaman senaryo çalýþtýklarý odaya girsem, onlarýn yorgun yüzleriyle karþýlaþýyorum. Yani hiç durmuyorlar."