REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Keneleri Saddam salmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Phone 43 Keneleri Saddam salmış

Keneleri Saddam salmış

Ölümcül virüs taşıyan keneler için CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman çarpıcı iddialar ortaya attı.
    CHP'li Arıtman, "Saddam döneminde virüslü keneler üretildi. İşgalden sonra kenelerin akıbeti belli değil. PKK'nın eline geçmiş olabilir" dedi..

Türkiye'de niye salgın çok Arıtman, Sabah'tan Hülya Karabağlı'ya konuştu. Arıtman şunları söyledi:

"Bir hekim olarak herkesi uyarmak görevim var. Söylediklerim komplo teorisi değil" diyen Arıtman, "Saddam kenelerinin nerede olduklarını öğrenmek istiyorum. Saddam döneminde laboratuvarlarda üretilen Kırım Kongo kenelerinin nerede olduklarını bilmek istiyorum."

Arıtman'a göre, Saddam'ın bio kene ürettiği konusunda birçok bilimsel makale bulunuyor. "Saddam döneminde bio terör dediğimiz bu keneler labaratuvarlarda üretildi. Onlar o dönem donduruldu. Tutuldukları yerden çıkarılmadı. Ama, ABD işgalinden sonra Türkiye'deki kene vakalarına bakın. Artış var" dedi.

PARAZİT ARTIYORSA
    Yetkililerin, iklim değişikliğine dikkat çekerek, "Parazit sayısında artış var" dediklerine dikkat çeken Arıtman, "Ama kene niye artmış? Bio ajan denilen bu kene neden artmış" diye sordu.

internethaber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuh yahu bu angutuda hem doktor hemde milletvekili yapmışlar.ülkesinin petrol kaynaklarını ingiliz-abd petrol şirketlerine peşkeş çekmediği için devrilen ve idam edilen bir kimseye bir de bu iftirayı atarak ancak emperyalist ingiliz ve abd lilere hizmet etmekteler.tıpkı abd başkanı bush'un ırakta nükleer ve kimyasal silah var iftiraları gibi.aynı iftiralar şimdide iran için tezgahlanıyor.nerede bu müslümanlar?nerede bu dinciler?yaşar nuri öztürk hocanın dediği gibi:nede bu allah ile aldatanlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki neden sadece türkiye de yaygın bu kırım kongo denen ölümcül kene vakaları??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence ülkemizde panik korku çıkarmak için.huzursuz güvensiz bir ortam ortaya koymak için.
    ben saddamın yaptığına inanmıyorum şahsen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk defa zaten 1944 yılında kırımda meydana gelmiş bu olay sonra 1954 yılı sanırım kongo da meydana gelmiş yeni vaka adı da ordan gelmiş hemen olayı saddamın üzerine attılar ALLAH ım ya dünyaya meteor düşse onu da saddamın kimyasal meteorları düştü diyecekler galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri