gelen mesajları tıklıyorum acmıyor ne yapmalıyım teşekkürler saygılar
Teşekkur: 0
gelen mesajları tıklıyorum acmıyor ne yapmalıyım teşekkürler saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
hotmailime gelen mesajları acamıyorum yani gelen mesajlara tıkladıgımda Internet Explorer acılması gerekiyor ya o acılmıyor teşekkürler
yanıklarda iz bırakmaz
Internet Explorer in Yeniden Kurulumu!!!
Bunun için XP CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır a şunu yazın. rundll32.exe.setupapi,InstallHinfSection.DefaultIn stall.132.%windir%infie.inf
sorunu düzelmesi lazım kardeş..![]()
windows ultimate edition 2008 kullanıyorum ve dediginizi yaptım gene olmadı yurkardaki yazmış oldugunuz vwindows bulamadı ismin dogru yazıldıgına emin olun diyor
yanıklarda iz bırakmaz
internet explorer ve mozilla firefox var önceden acılıyordu 1 haftadır acılmıyor mozilla firefox olarak acmasını saglaya bilirmiyiz yiyenlerim kurdulamış olabilir teşekkürler saglıcakla
yanıklarda iz bırakmaz
firefox yapabilirsin ama güncellemeler aldıkça bu hep explorer dönecektir...explorerin şu an tarayıcın olup olmadığına bakmak için....internet explorer aç..araçlar/internet seçenekleri/programlar sıralamasını takip et...varsayılan web tarayıcı bölümden varsayılan olsun tıkla...tamam de..explorer kapat...msnden maillerine bi tıkla...eğer yine açılmazsa...msn programında bir sorun olabilir..ya msn yükle ya da sistem geri yükleme yap...
umarım çözülür
usta benim Internet Explorer acılmıyor demekki o yüzden acmıyor Internet Explorer nasıl kuracam yardımlarınız için teşekkürler saolasın saglıcakla
yanıklarda iz bırakmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri