malesef desteklemiyor bizim cihaz bizimki tarih oldu artık sadece polsat ve biss bölümündeki bazı ***** kanalları destekliyor.5.ci mesajda vermiş olduğum kanallar açık.birde ınxtc tv kanalını açıyor.oda kodlar gelirse izliyoruz.
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

malesef desteklemiyor bizim cihaz bizimki tarih oldu artık sadece polsat ve biss bölümündeki bazı ***** kanalları destekliyor.5.ci mesajda vermiş olduğum kanallar açık.birde ınxtc tv kanalını açıyor.oda kodlar gelirse izliyoruz.

son bir sorum olcak kusura bakmayın sizide yorduk ama kendim softcam nsl oluşturum malum pkm loaderi dck uzantılı dosya yukluor oysa ki softcam uzantıları ise k ey nsl bunun uzantısını değiştirebiliriz

bis s bölümünde inxtc den başka o tarz kanal varmı zaten onu izlemiştim bende şu an açıkmı bilmiorum

bu konuda yetkili arkadaşlar daha iyi bilir ama gm 11000 serisinde dck uzantısından başkanı desteklemiyor sanırsam cihaz kolay gelsin

5.ci mesajdakileri destekliyor.onları gir açık.

çok teşekkür ediyorum saolasın

rica ederim.kolay gelsin

Arkadaşım gm 11000 serisine ne yaparsan yap başka softcam olmaz alt yapı destegi yüzünden sen normal bir uzantılı dosyayı dck cevirsen bile yine olmaz cihaza zararda verebilirsin ben zamanında cok denedim olmaz ugrasma

çok saolsasın kosovalı kardeş ne yapalım elle gireriz artık
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri