arkadaşlar bende gm 11300 CI var ve ben bunun için pkm loaderi yukledim fakat uzantı dck oldugunda vbulamıo dosyayı eger uzantı değiştiriliorsa nsl değiştirilio yardım ederseniz sevinirim
yoksa hiç softcam atamıorum
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

softcam yardım lütfen
 softcam yardım lütfen
				arkadaşlar bende gm 11300 CI var ve ben bunun için pkm loaderi yukledim fakat uzantı dck oldugunda vbulamıo dosyayı eger uzantı değiştiriliorsa nsl değiştirilio yardım ederseniz sevinirim
yoksa hiç softcam atamıorum

hangi tv kanalını açmak istiyorsunuz bendede gm 11300 cı var

a dult kanallar mesela ama ileride ne isterim belli olmaz

Arkadaşım istersen bütün istediğin kanalların soft cam'ını hazırla veya k£y'lerini gir eğer cihazındaki emu desteklemiyorsa atacağın soft cam veya girdiğin k£y'ler hiç bir işe yaramıyacaktır.

şu an gm 11300 cı serisinde *** on diamond ve *** on gold tv açık frekansı 11411 horizantal
27500
biss bölümüne 1.satıra *** on diamond için:
000100 00 F8 4B 4C 8F C7 9D CA 2E
*** on gold için 1.ci satıra
000100 00 8D A2 88 B7 81 58 B0 89 yazıp ok basman yeterli oluyor.açmazsa cihazı aç kapa yap açılıyor.kolay gelsin

emu aktif k e y yukleme olarak yapsak olmaz mı biliossun biss de atv var ve sadece 1.satır çalışıo

kendim k ey listesi nasıl hazırlayabilirm ve kaydederken nsl yani uzntı ne olarak kaydedeyim

malesef 1.ci satır çalışıyor.izlemek istiyorsan bunları girmen gerekli.maç saatinde yine atv kodunu girmen lazım.

peki mct redlight ve wievlerin de k e yleri var onları destekler mi bizim cihaz

Hayır desteklemez
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri