Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: internet im bi kesilip bi geri geliyor lutfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 internet im bi kesilip bi geri geliyor lutfen yardım

slm benim sorunum adsl bağlntım kesiliyor 10-15 sn sonra geri geliyor bazende kesiliyor bi daha hiç gelmiyor sorunun ne olduğunu hiç tahmin edemiyorum ve bu durum canımı sıkıyor acaba sorunun ne olduğunu anlayan bi arkadasımız aramızda varmı bana yardımcı olabilirmi :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bağlantı kablolarını bir kontrol et eğer kopukluk ya da ek varsa o zaman sorun yaşayabilirsin eğer onlarda sorun yoksa ve yine kesinti oluyorsa 444 0 375 nolu hattı arayarak telekom teknik destek ile görüşebilirsin sorunun nedenleri hakkında yardımcı olacaklardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet umuter e katılıyorum, son çare 4440375 i arayıp teknik destek istemektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valahi hiç bir kopukluk falan yok ama evde 2 tane telefon var acaba bunlar arasında bi sorunmu yasanıyor bole bi sorun olabilirmi sizce çunku butun bağlantılar tam eksik yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet umuter e katılıyorum, son çare 4440375 i arayıp teknik destek istemektir
    siz hiç bu numarayı arayıp yardım istediniz mi? ben bu hataya çok düştüm yardım almak mümkün olmuyo aynı sık kesilme sıkıntısını bende yaşıyorum hala bir düzelme yok. hatların değişmesi geriyormuş o işi de farklı bir birim yaptığından çözüm olamıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kabloların içinde kopukluk ta olabilir yani illa ki görünür bi yerde olması şart değil .2 tane telefon varsa onlarda belki etkiliyor olabilir bağlantı kalitesini düşürmek açısından ama en iyisi telekomu araman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım kabloların içinde kopukluk ta olabilir yani illa ki görünür bi yerde olması şart değil .2 tane telefon varsa onlarda belki etkiliyor olabilir bağlantı kalitesini düşürmek açısından ama en iyisi telekomu araman
    kimyacı arkadasın dediği gibi olacaksa aramaya gerek yok ben busorun uzerinde kafa yormaya dewam ediyim bari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorun ne zaman çıktı daha önce bir sorun oldumu ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım Aynı Sorun Bende De Vrrdı Ama Duvardaki Fşe Taktığım Fite Kaplo Kopmuş Onu Onardım Eskisi Gibi Oldu.sizde Bir Bakın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekigurbuz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım Aynı Sorun Bende De Vrrdı Ama Duvardaki Fşe Taktığım Fite Kaplo Kopmuş Onu Onardım Eskisi Gibi Oldu.sizde Bir Bakın
    fite kablo derken bu telefon işimi yoksa elektrik fişimi bide değiştirirsek sorun hallolurmu?:49:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri