Türkiye VDSL2 ile daha yeni 32 Megabit Internet’le tanışıyor. Avustralyalı bilim adamları ise Internet’i 64 kat hızlandıracak 640 Gigabit’lik mucize bir teknoloji geliştirdiler.
Avustralya’nın Sydney kentinde düzenlenen Opto-Elektronik ve Haberleşme Konferansı’na interneti en az 64 kat hızlandıracak, saniyede 640 Gigabit veri transfer edecek yeni nesil iletişim yongası damgasını vurdu. Yeni yonga kulanılmaya başlandığında internet ışık hızına ulaşacak; filmler birkaç saniyede bilgisayarımıza indirilecek, oyun konsolları, video cihazları internete anında bağlanacak.
Sydney Üniversitesi Optik Sistemler için Ultra Genişbant Cihazlar Merkezi (CUDOS) tarafından son dört yıldır geliştirilen teknoloji “üzerinde çizik bulunan bir parça cam” olarak adlandırdı. Sadece bir cam parçasının günümüz elektronik devrelerinin yapamadığını yapacak olması ürünün fiyatının da oldukça uygun olmasını sağlayacak.


 Teşekkur:
 Teşekkur:  Beğeni:
 Beğeni: 

 
			
			 
			 İşik hizinda internet geliyor
 İşik hizinda internet geliyor
				
 
					
					
					
						 Alıntı
  Alıntı 
			 
			 
			 
			
 artık. zenginler için bu bozar bizi abi
 artık. zenginler için bu bozar bizi abi
						 
			 
    
			
![8[1]](images/sfsmile/8[1].gif) 
  
			 
						 
			
Yer imleri