Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 1 milyon dolar rüşveti reddetti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Phone 43 1 milyon dolar rüşveti reddetti

1 milyon dolar rüşveti reddetti

29 Haziran 2008

Kütahya milyon dolarlık rüşveti konuşuyor. Tarihi eser kaçakçıları komutana 1 milyon dolarlık rüşvet teklif etti!
    Kütahya'da ünlü Amazon lahdinin benzerini bulmak için kaçak kazı yapan grubun, bir komutana rüşvet önerdiği, komutanın da rüşveti kabul etmiş gibi yapıp grubu yakalattığı ortaya çıktı.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti'nde, kepçeyle kaçak kazı yaparken suçüstü yakalananların, ilçe Jandarma Komutanı İsmail Özdemir'e kaçak kazıya göz yumması karşılığında 1 milyon dolar rüşvet teklif ettikleri ortaya çıktı.

Özdemir'in 1 milyon dolar rüşveti kabul etmiş gibi davranarak zanlıların yakalanmasını sağladığı iddia edildi. Yenişafak gazetesinde yer alan habere göre kaçak kazı operasyonundan iki gün önce Konya'da görevli astsubay B.G., Astsubay Başçavuş İsmail Özdemir ile görüştü. B.G., jandarma sorumluluğundaki Aizanoi'de, toprak altından lahit mezar çıkaracaklarını söyledi.

B.G, kazıya göz yumması karşılığında Özdemir'e 1 milyon dolar rüşvet teklif etti. Özdemir, bunu etmiş gibi davranarak kazıya göz yumacağını söyledi. Fakat Özdemir, durumu İl Jandarma Komutanlığı'ndaki üstlerine bildirdi. Olayın Cumhuriyet Savcılığına da bildirilmesiyle istihbarat şubesi tarafından astsubay B.G. ve beraberindeki 7 kişi TIR'la getirdikleri kepçe ile Bedir Deresi mevkisinde kazı yaptıkları sırada suçüstü yakalandı.

Zanlıların 1990 yılında bulunarak Kütahya Arkeoloji Müzesi'nde sergilenen Amazon lahdinin diğer eşini aradıkları ve bunu yurt dışına satmak için 30 milyon dolara anlaştıkları iddia edilmişti.

internethaber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amma deli paralar dönüyor bu tarihi eser kaçakçılığında hayret bi şey yaa anlamıyorum bu ne biçim bir merak bana bedava verseler almama inan ki o taşları ,tasları,heykelleri !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

komutanımıza helal olsun bu zamanda böyle insan bulmak çok zor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xhardlove Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    komutanımıza helal olsun bu zamanda böyle insan bulmak çok zor...
    Esaslı adammıs,du devirde böylelerini bulmak cok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    amma deli paralar dönüyor bu tarihi eser kaçakçılığında hayret bi şey yaa anlamıyorum bu ne biçim bir merak bana bedava verseler almama inan ki o taşları ,tasları,heykelleri !!!
    Dostum bu işlerde acaip para dönüyor sen almasın kendince haklısın ama bunlar için herşeyi yapan insanlar var ve acaip paralara kıyıp bunları alanlar var acaip bir hastalık ben zengin olsaydım bende tarihi eser tipinde olan şeyleri satın alırdım onların arasında yaşamak düşkünü olan insanlar için acaip bir mutluluk inan tarifi olmıyan bir mutluluk.....

Evet şimdi konuya gelelim helal olsun gerçekten bu komutana demekki her insan için geçerli değil para belası paranın satın almayacağı çok şeylerde var demek para için herşeyi yapmıyan insan bu komutan olsa gerek helal olsun ona tebrik ederim onu.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri