REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: winlogon hatası?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn winlogon hatası?

bilgisayarıma format çekip pc'yi kurduktan sonra winlogon sorunu bellek writte/read olmadı hatası veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz tşkler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı madoc23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayarıma format çekip pc'yi kurduktan sonra winlogon sorunu bellek writte/read olmadı hatası veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz tşkler...
    xp cd içindeki Winlogon.exe dosyasını bul ve WINDOWS/system32 içindeki ile değiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır Çözüm O değil
    Bilgisayarın RAMLERİNİ Değiştir !!!
    Çünki Banada Aynısı Olmuştu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar niçin pcnin ramini degiştireyim format çekmeden önce öyle bir sorun yoktu herşey iyi çalışyordu yani başka çözüm yolu yokmu?tşkler yardımlarınız için ayrıyeten pcyi kapatıp açtıgımda o sorun ortadan kalkıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayarım sağ tıkla-özellikler-gelişmiş-performans bölümünde-ayarlar-gelişmiş-
    işlemci zamanlamasını programlar tiki işaretli olacak ve bellek kullanımını içinde
    sistem önbelleği olacak şekilde ayarla en altta sanal bellek kullanımınıda
    kullandığınız her hard disk için sistem yönetimli boyut olarak ayarlayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygıdeger üstad dedigini aynı şekilde yaptım yine bir süre sonra aynı hatayı tekrar verdi ne yapacam bilmiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygı deger ustalarım; ben bu xp pro yu bir siteden indirmiştim xp pro ya service pack3 entegre edilmiş.
    şuanda cd de eksiklik oldugunu gördüm çünkü cd yi nero ile yazdıryorum hep başarısız hatası veriyor ama sistem çalışyor sizleri yordugum için özür dilerim acaba bu sorunu gidermek için windows xp proya entegre edilmiş service pack3 cdmi lazım yada windowstan indirdiğim service pack3(303Mb) bunu kurarsam sorun çözülürmü yardımlarınız için tşkler lütfen format çek demeyin çok zahmetli bir iş
    Konu madoc23 tarafından (01-07-2008 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mecburen format çekecem başka çare kalmdı tşkler herkese iyi çalışmalar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri