Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Turkcell'den zam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

No Turkcell'den zam

Turkcell'den zam

A.A.

Turkcell, kýsa mesaj ve baðlý servisleri, bireysel ve kurumsal ses tarifelerinin belirli yönleri ve ön ödemeli kontör kart ücretlerinde bugün itibarýyla ortalama yüzde 3,66 oranýnda fiyat ayarlamasý gerçekleþtirdi.

Turkcell'den yapýlan açýklamada, bu kapsamda ön ödemeli hatlarda; 100 kontörlük kartýn 16,5 YTL, 250'lik kartýn 38 YTL, 500'lük kartýn 71 YTL, 1000'lik kartýn ise 130 YTL olduðu belirtildi.

Açýklamada, ücretlendirmesi deðiþmeyen Turkcell tarife ve paketleri ise þöyle sýralandý:

-Kurumsal Kobi dakika paketleri ve Kurumsal HerYöne paketleri, þirket içine indirim veren indirim seçeneklerinin aylýk sabit ücretleri.
    -Bireysel faturalý hatlar için her yöne toplu konuþma dakikasý içeren “Herkesle” paketleri.
    -Yurt dýþýnda iken yapýlan ve alýnan çaðrý ücretleri.
    -Cepten internet ve bilgisayardan internet ücretleri.

Açýklamada, Turkcell'in Kurumsal Kobi tarifesi hariç tarife sabit ücretleri, uluslararasý görüþmelerde Grup 1 ülkeleri sabit hatlarýna yapýlan çaðrýlar dýþýndaki aramalar ve faturalý hatlar için her yöne tek fiyat içeren tarifeleri hariç diðer operatör yönüne yapýlan aramalarda da ücretlendirmenin ayný kaldýðý kaydedildi.

Turkcell'in yeni düzenlenen fiyatlarýyla ilgili ayrýntýlý bilgiye, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden, Müþteri Hizmetlerinin 444 0 532 ve 444 0 535 no'lu telefonlarýndan, TurkcellExtra ve Turkcell Abone Merkezlerinden ulaþýlabileceði bildirildi.

Grup 1 ülkeleri; ABD, ABD (Alaska), ABD (Hawai), ABD (PortoRico), ABD (Virjin Adasý), Kanada, Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin Halk Cumhuriyeti, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, Hong Kong, Ýngiltere, Ýrlanda, Ýspanya, Ýsrail, Ýsviçre, Ýsveç, Ýtalya, Ýzlanda, Japonya, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, Singapur, Slovenya, Slovakya ve Yunanistan'dan oluþuyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet şimdi turkcell.com tr,den kredi kartımla 100 kontör aldım 16,50 olmuş zamlara alıştık artık

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yapsınlar bakalım herkes zam yapacak ta onlar eksik mi kalacak sanki değil mi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eskiden bol bol 250 kontör yüklerdik þimdi
    100 kontör yükledikten sonra 3 ay sonra yüklüyorum maksat kapanmasýn
    zam gene gelmiþ bu sefer kökten kapatýrým olur biter
    hala para tuzaðý ayýp yaw bu kadar'da olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

turkcell zaten kullanýlacak gibi deðilartýk ben hat kapanmasýn diye 6 ayda bir 25 kontör yüklüyorum o kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nebuya önüne gelen zam yapıyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    turkcell zaten kullanýlacak gibi deðilartýk ben hat kapanmasýn diye 6 ayda bir 25 kontör yüklüyorum o kadar
    usta inan ayný boðulduk bu turkcell zamýnda hele bak yaw
    petrole zam gelir gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Şunu hiç düşündünüz mü arkadaşlar;
    "KARDELEN" projesi var ve ülkemizde okuyamayan kızlarımıza, kardeşlerimize eğitim yardımı yapılarak geleceğe güvenle bakan bir nesil hazırlıyor.Yılda binlerce kardeşimiz bundan yararlanıyor ve bunlar yapılan bu zamların bir karşılığı gibi düşünüp vicdanınızı rahatlatabilirsiniz.Bir zam yapıldığında kendi bütçeniz dışında ki olayları da düşünün,vermiş olduğum sadece bir örnek.Bunun gibi yapılan ve kamu oyuna söylenmeyen bir çok proje var.Saygılarımla...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyidebizlerden kaç para toplayýp kardelen projesine kaç para yatýrýyorlar hiç düþündünmü
    Alýntý prosesor Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þunu hiç düþündünüz mü arkadaþlar;
    "KARDELEN" projesi var ve ülkemizde okuyamayan kýzlarýmýza, kardeþlerimize eðitim yardýmý yapýlarak geleceðe güvenle bakan bir nesil hazýrlýyor.Yýlda binlerce kardeþimiz bundan yararlanýyor ve bunlar yapýlan bu zamlarýn bir karþýlýðý gibi düþünüp vicdanýnýzý rahatlatabilirsiniz.Bir zam yapýldýðýnda kendi bütçeniz dýþýnda ki olaylarý da düþünün,vermiþ olduðum sadece bir örnek.Bunun gibi yapýlan ve kamu oyuna söylenmeyen bir çok proje var.Saygýlarýmla...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý prosesor Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Şunu hiç düşündünüz mü arkadaşlar;
    "KARDELEN" projesi var ve ülkemizde okuyamayan kızlarımıza, kardeşlerimize eğitim yardımı yapılarak geleceğe güvenle bakan bir nesil hazırlıyor.Yılda binlerce kardeşimiz bundan yararlanıyor ve bunlar yapılan bu zamların bir karşılığı gibi düşünüp vicdanınızı rahatlatabilirsiniz.Bir zam yapıldığında kendi bütçeniz dışında ki olayları da düşünün,vermiş olduğum sadece bir örnek.Bunun gibi yapılan ve kamu oyuna söylenmeyen bir çok proje var.Saygılarımla...
    haklısın kardeşimde bu devlet ne iş yarap adama sormazlarmı hiç
    evet zam yapar
    birde milleti yapar
    Konu rexsi tarafýndan (27-06-2008 Saat 01:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri