REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Askerdeki kardeşinin karısını kaçırdı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Askerdeki kardeşinin karısını kaçırdı!

Askerdeki kardeşinin karısını kaçırdı!

Afyonkarahisar'da askerdeki kardeşinin eşini kaçıran şahıs, kadının babası tarafından av tüfeğiyle öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Uyanık köyünde Menderes Gezgin (28), 6 ay önce yengesi Güler Gezgin'i (25) askerdeki eşinin yanına götüreceğini söyleyerek kaçırdı. Fırsatını bularak telefonla ailesini arayan Güler Gezgin, geçen sürede zorla alıkonulduğunu ve fuhşa zorlandığını iddia etti. Ailesinin köye dönmesini istemesi üzerine 2 gün önce bulunduğu yerden kaçan Güler Gezgin, babasının evine yerleşti.

Bunun üzerine Uyanık köyüne gelen Menderes Gezgin ile Güler Gezgin'in babası Demir Gezgin arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Demir Gezgin, av tüfeğiyle Menderes Gezgin'i yaraladı. Menderes Gezgin kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Baba Demir Gezgin, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu cehennem nasıl yakacak bu adamları merak ediyorum kardeşinin karısına bunu yapan başkasına neler yapar aklım almıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuh artık ya neler oluyor bu millete yahu anlıyamıyorum ALLAH esirgesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sapıklığın daniskası, Ya adamlarda nasıl mide var anlamıyorum. Başkasının kusmuğunda gözü olanın, gözü tamamen dönmüş, arın damarı çatlamış demektir. Ulan pezevenk başka yumulmuş kapmı bulamadın. pes doğrusu. Ben şahsen böyle bir durumda aklımı tamamen yok sayarım. Mantık zaten malum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek bir şey söyleyeceğim: Eğitim Şart ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilim-ilim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tek bir şey söyleyeceğim: Eğitim Şart ....
    hangi eğitimden bahsediyorsun bunları 50 yıl eğitsende düzelmez.
    içinde ALLAH korkusu yoksa nekadar eğitsende boş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böle insana yazıklar olsun bu ve bunun gibilerini aç susuz sersefil birakacan eriye eriye gebersin şerefsiz......
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu manevi boşluta ooooo nelr oluyor neler hem eğitim hem maneviyatın güçlenmesi yani yine dinimize bağlılık ALLAH c.c'nı bilen böyle yapmaz azabından korkar.hapishanelerde beslenen leri tecavüzcüleri yada hepsini çalıştır dağa götür taş taşıt su verme yemek verme gebersin şerefsizler bak ozman gör kimse suç işlemeye cesaret edermi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eline sağlık çok iyi yapmış.Ama bir şerefsiz için hapislerde yatacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şerefsiz köpek soyu

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri