suç kadında abicim yüz vermiş ki bunlar oldu....
suç kadında abicim yüz vermiş ki bunlar oldu....
bunlar hepsi dünyanın sonunun geldiği işaretleri nasıl olur böyle
bu nedir bunun adı nedir insan bacısını kaçırıp satarmı![]()
bide acabası var tabi doğrumu?
Yav arkadaşım, şimdi bu olayın bu anlattıklarınla ilgisi ne, anlamış değilim, pes doğrusu. İmam-hatipliden, baş örtülüsünden, camiye gidenden böylesi çıkmıyor mu yani? Ne bağnaz düşünce bu! Yazıklar olsun senin gibi düşünenlere. Unutma her yerden ve toplumdan bu tür insanlar çıkmıştır ve çıkmaktadır. Her şey toplum ve aile yapısından kaynaklanmaktadır. Seni bu yazdıklarından dolayı kınıyorum. Her kim olursan ol, ne olursan ol yine de gel diyen Mevlana Hz. nin sözünü unutma. Bu tür insanlar her çağda, yerde çıkacak ve insanlar silkinecek ve kendine gelecek, ibret alacak.
bence bunları asmalı ibreti alem olsun diyede halka teşir etmeli
Şerefsizliğin "daniskası!!!"...
Ne deyip,nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ama temelinde "kansızlık,adilik,hayvanlık,canavarlık"yatan bir aklın faaliyeti var...
İnsan olmadığı kesin bir soysuz veya benzer soysuzlara "ne kadar ağza ve akla alınmayacak şey varsa" ben bu lafları"millette ar,namus ahlak olgusunun temeli AHLAKİ ve DİNİ eğitimi yasaklayacak olanlara da SÖYLÜYOR veya YAZIYORUM!!!"...
Birilerine göre"ne olmuş"yani dedirtmiştir...
Bizleri de delirtmiştir...
İşte lafım o ;"ne olmuş?İnsanın dürtüleri..."diye hem siyasi ve hem de kendilerince"kültürel" yaşamlarına yakıştırıp,bunu "bu güzel millete" uydurmaya,empoze etmeye çalışanlara ...Al'ın da bu iti başınıza "taç" yapın...Askerdeki kardeşi veya abisinin ki yabancının dahi olsa aynı tavrı gösteririm;karısını kaçıracak kadar ve askerdeki "MEHMETÇİĞİ"ne "hainlik" yapacak kadar şerefsizlik yapıp kaynı'na kaçan bu iki "hayvanı",başınıza "taç" yapın!!!YAKIŞIR SİZE!!!
ALLAH bu olayların mağdurlarına"sabır versin"...Âmin...
Not:*Aile ve din ve ahlaki eğitimin yanında bu insanların arkadaş veya diğer sosyal çevreleri de etkilidir yaşamlarında...Aynen bizlerin yaşamlarımızda olduu gibi...Dolayısıyla şu okul veya bu sınıf ile bu işler kısmen düzelebilir ama biraz da insan,insan olmalı!!!
Konu DIGISAT tarafından (30-06-2008 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
şerefsızzz.......
demeki adamın kani beş para etmez bu insan değil hayvanlar bile bunu yapmaz
muzo kardeş haberin kaynağını verirmisin bu kadar da olmaz demek geliyo içimden
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri