Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cennet Mekani Bodrum Yalikavak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cennet Mekani Bodrum Yalikavak

ARKADAŞLAR BODRUMA 18 KM UZAKLIKTA BİR SAHİL BELDESİ YALIKAVAK GÜNEŞİN BATIŞININ İZLENEBİLECEK TÜRKİYENİN EN GÜZEL BELDESİ SİZE YALIKAVAK BELEDİYESİNİN İNTERNET ADRESİNİ VERİYORUM Bİ İNCELEYİN YALIKAVAK IN FARKINI YAŞAYIN DERİM...
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu ayhancomert tarafından (23-04-2008 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sagol, ben bu sene 1 haftalik agustosta guzel bir tahtil yeri ariyorum her fikire acikim.........
    Tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

link çalışmıyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antep35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    link çalışmıyor
    Şimdi deneyiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şimdi deneyiniz...
    link tamamdır :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama plajdan kareler göremedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

!2 seneden beri nisanın başından ekim ayının sonuna kadar Yalıkavakta yaşıyan biri olarak, seyahati sevenlerin görmesini isteyebileceğim yerlerden birisidir. Hele akşam güneş batımının seyrine doyum olmaz. Evimden bunu seyretmek için gelen arkadaşlarım oluyor. Yalıkavak ın tek kusuru ismi üstünde çok rüzgarlı olmasıdır. Fakat Bodrum un sıcağıda o şekilde çekiliyor. Önümüzdeki hafta gideceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Yalikavak hk.

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    !2 seneden beri nisanın başından ekim ayının sonuna kadar Yalıkavakta yaşıyan biri olarak, seyahati sevenlerin görmesini isteyebileceğim yerlerden birisidir. Hele akşam güneş batımının seyrine doyum olmaz. Evimden bunu seyretmek için gelen arkadaşlarım oluyor. Yalıkavak ın tek kusuru ismi üstünde çok rüzgarlı olmasıdır. Fakat Bodrum un sıcağıda o şekilde çekiliyor. Önümüzdeki hafta gideceğim.
    Mayis ayinda oralar nasil ve 15 gun kadar kalabilecegimiz uygun fiyatlari ve hos bir yerin adi ve adresini istesek ne dersin.:49: Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mayis ayinda oralar nasil ve 15 gun kadar kalabilecegimiz uygun fiyatlari ve hos bir yerin adi ve adresini istesek ne dersin.:49: Selamlar
    Mayıs ayında fiatlar çok uygundur. Biraz rüzgarlı olur ama denize girebilirsin. Ancak buaraya gelip araştırırsan tahmin ediyorum cazip yerler bulursun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mayıs ayında fiatlar çok uygundur. Biraz rüzgarlı olur ama denize girebilirsin. Ancak buaraya gelip araştırırsan tahmin ediyorum cazip yerler bulursun.
    Zannedersem oyle yapicagim allah kismet ederse Haziran 25 inden sonra bir ara bodruma inecegim soyle ortami goreyim benim niyetim villa kiralamak boyle islemlerle ugrasan acentelar varmi yoksa direk sahislarlami gorusmek lazim.Isteklerimizin icinde en az 4 yatak odasi ve ozel havuzu olanlardan.
    yardiminiz icin tesekurler

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri