Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345
47 sonuçtan 41 ile 47 arasý

Konu: Next 2000 Super Plus 30.06.2008 Yazýlýmlarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam arkadaþlar. ben karacahil sayýlýrým.. yazýlýmý neden atýyoruz? ben yanlýþ birþeyler yapýp aleti mahfedersem toparlayabilir miyim tekrar? mail atabilirmisiniz? Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam 30.06.08 yazýlýmýný yükledim boot yazdý ve makina öylece kaldý.açýlmýyorda ne yapmam gerek bana yardým ederseniz sevinirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu 30.06.2008 yazýlýmlarý poolsatý halen cözüyormu ustalar? polsat auto yapýlamýyor. ben yükleme yaptým. emu da aktif. ama polsat bir türlü açýlmadý. ne yapmam lazým. next 2000 fta usb.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazýlým polsatlarý auto yapýyor zone europa kanalýnýn üzerinde bekle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2 saat önce 30 haziran yazýlýmýný yükledim. softcam attým. yeþil tuþa basýp tps auto güncellemeye ok. deyip tuþluyorum. güncelleme yapýldý diyor. polsat spor üzerinde olduðum halde 1 saate yakýn bekledim açýlmadý.zone 'ye geçtim yine açmadý. acaba yanlýþ birþeymi yapýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ok. arkadaþlar. animal planet üzerinde hiçbiryere tuþlamadan bekliyoruz. ve açýlýyor. teþekk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yeni yazilim ve "0" problemi

merhaba,

yeni yazilimi super plus cx usbli modele flash diskle yukledim. Sorunsuz acildi. Daha sonra ayni islemi tekrarladigimda recevier'in ekranda "SAVE" yazisi kaldi oylece bekledi. Bende recevier'in arkasindaki switch den actim kapadim. Ama "boot" yazisindan sonra "0" da durup bekliyor. Ekrana hiçbirþey gelmiyor. Bu sorunu kablosuz yine usb uzerinden cozebilirmiyim? Tesekkürler.

Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri