Teþekkur: 0
Beðeni: 0
hocam 30.06.08 yazýlýmýný yükledim boot yazdý ve makina öylece kaldý.açýlmýyorda ne yapmam gerek bana yardým ederseniz sevinirim.
bu 30.06.2008 yazýlýmlarý poolsatý halen cözüyormu ustalar? polsat auto yapýlamýyor. ben yükleme yaptým. emu da aktif. ama polsat bir türlü açýlmadý. ne yapmam lazým. next 2000 fta usb.
Yazýlým polsatlarý auto yapýyor zone europa kanalýnýn üzerinde bekle
2 saat önce 30 haziran yazýlýmýný yükledim. softcam attým. yeþil tuþa basýp tps auto güncellemeye ok. deyip tuþluyorum. güncelleme yapýldý diyor. polsat spor üzerinde olduðum halde 1 saate yakýn bekledim açýlmadý.zone 'ye geçtim yine açmadý. acaba yanlýþ birþeymi yapýyorum.
ok. arkadaþlar. animal planet üzerinde hiçbiryere tuþlamadan bekliyoruz. ve açýlýyor. teþekk.
merhaba,
yeni yazilimi super plus cx usbli modele flash diskle yukledim. Sorunsuz acildi. Daha sonra ayni islemi tekrarladigimda recevier'in ekranda "SAVE" yazisi kaldi oylece bekledi. Bende recevier'in arkasindaki switch den actim kapadim. Ama "boot" yazisindan sonra "0" da durup bekliyor. Ekrana hiçbirþey gelmiyor. Bu sorunu kablosuz yine usb uzerinden cozebilirmiyim? Tesekkürler.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri