REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Kaon / Sunny Live KKE+ Files

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vitaro Kardeş Teşekkür Ederim Birde öyle Deneyeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vitaro Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstadım cihazına eski program yüklemişsin olmadı diyorsun, haklısın 2007 yılında ve 2008 yılında çıkanlarda olmuyor bende öyle biliyorum, ama 2006 yılında çıkanlardan yüklersen kke kabul ediyor. Ben öyle yaptım düzeldi.
    2006 YILI YAZILIMINI SAATLERDİR ARIYORUM BULAMADIM. BİLGİSAYARIM ÖNCEDEN ÇÖKTÜĞÜ İÇİN BENİM ARŞİVİMDE KAYBOLDU (1A.00.A5) 2006 YAZILIMI KONUSNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vitaro Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstadım cihazına eski program yüklemişsin olmadı diyorsun, haklısın 2007 yılında ve 2008 yılında çıkanlarda olmuyor bende öyle biliyorum, ama 2006 yılında çıkanlardan yüklersen kke kabul ediyor. Ben öyle yaptım düzeldi.
    2006 YILI YAZILIMINI SAATLERDİR ARIYORUM BULAMADIM. BİLGİSAYARIM ÖNCEDEN ÇÖKTÜĞÜ İÇİN BENİM ARŞİVİMDE KAYBOLDU (1A.00.A5) 2006 YAZILIMI KONUSNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ARŞİVLERDEN ÇALIŞMADIĞI İÇİN ESKİ DOSYALAR SİLİNMİŞ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tüzün Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2006 YILI YAZILIMINI SAATLERDİR ARIYORUM BULAMADIM. BİLGİSAYARIM ÖNCEDEN ÇÖKTÜĞÜ İÇİN BENİM ARŞİVİMDE KAYBOLDU (1A.00.A5) 2006 YAZILIMI KONUSNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ARŞİVLERDEN ÇALIŞMADIĞI İÇİN ESKİ DOSYALAR SİLİNMİŞ.
    üstadım akşam aktarıyım inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Polsat 01 ***s

Dream Tv 00 ***s

Dish Network 00 - 01 ***s

Updated..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LÜTFEN YARDIM 1A.00.A5 2006 YILINA AİT BİR YAZILIM YÜKLEDİM TÜRKSAT UYDUSUNA AİT 5 AYRI İSİM ÇIKIYOR VE KANALLARIN YAKLAŞIK 10 TANESİ BU AYRI İSİMLİ TÜRKSATLARA PAYLAŞTIRILMIŞ GİBİ AYRI UYDULARDAN ÇIKIYOR. KUP 230 UN ENGİNEİR MODUNDA YÜKLEME YAPAMIYORUM. KKE LERİ YÜKLYEMİYORUM. DAHA ÖNCE KAON DÖNÜŞÜMÜ YAPTIM TEKRAR SUNNYE DÖNÜŞ YAZILIMLARINI YÜKLEDİM KENDİ ORJİNAL YAZILIMINI YÜKLEYEMİYORUM. KURU KAFA YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM OLMADI (Kİ FORMDA BİR ARKADAŞ BU MODELLERE YÜKLENMEZ DEDİ) ŞİMDİ SONUÇ OLARAK NE YAPABİLİRİM.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri