dreambox 500 kart paylaşımlı cihaz almak istiyorum tek modelimi var yolsa farklı 500 modelleri varmı kısacası en iyi 500 modeli hangisi yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
![]()
dreambox 500 kart paylaşımlı cihaz almak istiyorum tek modelimi var yolsa farklı 500 modelleri varmı kısacası en iyi 500 modeli hangisi yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
![]()
teşekkür ederim kosovalı kolay gelsin
drembox 500 s yerine ınpax 5100 alabilirsin onun kolonu ve fiyat bakımından daha uygundur.
sayın ustaları forumu izledim.forumda dreamox arızaları ile ilgili bir bölüm bulamadım.benimmi gözümden kaçtı,yokmu.benim cihazdaki arıza zaman zaman cihazda bonma oluyor.sebeb ne olabilir.bilgilerinizi beklerim.birde bu arızalar için donanım arızaları için bir yer açsak iyi olmazmı.selamlar.iyi akşamlar.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Arkadaşlar bende uzun zamandır kullanmakta olduğum NEXT 200 CX SUPER PLUS uydu alıcısını Drembox 500 s ile değiştirmek istiyorum.Fakat kafama takılan bazı düşünceler var:
1)-Bu drembox 500 s modelini ben burada buldum 220 ytl dediler bana uygun geldi fiyatı o yüzden klon olduğunu düşünüyorum klonsa ne gibi bir zararı var veya orjinalinden ne gibi bir eksiği olur?
2)-Bu cihazı bildiğim kadarıyla modeme bağlı tutacağız bu sayede 2000 le izleyemediğim hangi yayınları izlerim.Bu cihaz modeme bağlı olduğuna göre cihazı alıpta yazılım atmaya gerek kalıyormu?card sharring olayını nasıl yapabilirim?
Biraz fazla oldu ama bu sorular varken de kafamda almak istemedim.Teşekkürler.
bu sayfada server lar bunu takip edecen özellikle serkan yılmaz usta bu işleri organize ediyor onu takip edip soracaksın ben 500 s orjinalı kullanıyorum 500 ytl ye almıştım geçen yıl memnunum klonlara bir şey demiyorum
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
arkadaşım klon cihazlarda gemını imageden uzak dur ve image yuklemeden önce deneyen arkadaşlardan bilgi almadan yukleme yapma. ama next değiştirmektense dreamıda ek olarak al derım
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
üstad senin tavsiyen nedir orjinal next 2000 cx super plus mı yoksa klon drembox mu
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri